Breaking News

Επίθεση με μαχαίρι στο Surgut - 8 τραυματίες - Νεκρός ο δράστης (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένας άνδρας, που φορούσε ψεύτικη ζώνη αυτοκτονίας, τραυμάτισε τουλάχιστον οκτώ ανθρώπους σήμερα το πρωί στη Ρωσία, πριν πέσει νεκρός από τα πυρά αστυνομικών.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο 23χρονος Σιβηριανός, που τα τοπικά μέσα τον ονόμασαν Bobichel Abdurakhmanov, πυροβολήθηκε από την αστυνομία σε έναν πολυσύχναστο δρόμο στο Surgut, της κεντρικής Ρωσίας, στις 11.20 π.μ. (τοπική ώρα).

Δύο από τα θύματα αγωνίζονται για τη ζωή τους, ενώ άλλα πέντε βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση, δήλωσε η κυβέρνηση της περιοχής Khanty-Mansi.


Ο επιτιθέμενος μπορεί να έπασχε από ψυχική διαταραχή, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών. «Η εκδοχή ότι η επίθεση ήταν τρομοκρατική δεν είναι η κύρια» πρόσθεσε το υπουργείο, τονίζοντας: «Προς το συμφέρον της δημόσιας ηρεμίας, αλλά και της έρευνας, συνιστάται στους πολίτες και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης να χρησιμοποιούν αξιόπιστες πληροφορίες για την εκτίμηση της κατάστασης, μέχρις ότου καθοριστούν όλα τα αίτια».

Το Surgut είναι η μεγαλύτερη πόλη της αυτόνομης περιοχής Khanty-Mansi με πληθυσμό περίπου 350.000 κατοίκων. Είναι ένα σημαντικό κέντρο παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου στη χώρα.