Breaking News

Επιστρέφει στους ομίλους του Europa League η ΑΕΚ (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ αυτοκτονούσε στη Σουηδία, χάνοντας 2-0 από την Εστερσουντ που τον οδήγησε σε αποκλεισμό - σοκ, ενώ ο Παναθηναϊκός αποχαιρετούσε αξιοπρεπώς το Europa League (ήττα με 1-0 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στην Ισπανία), η ΑΕΚ επέστρεφε στους ομίλους για πρώτη φορά μετά την περίοδο 2011-12, ξανά με το Χιμένεθ προπονητή.

Η τελευταία φορά που είχε σκοράρει η Ένωση στην Ευρώπη ήταν το Δεκέμβριο του 2011 εναντίον της Στουρμ Γκρατς, την οποία νίκησε στην έδρα της με 3-1.

Το βράδυ της Πέμπτης η ΑΕΚ υπέγραψε την επιστροφή της στους ομίλους του Europa League, με τη νίκη της με 3-0 εναντίον της βελγικής Μπριζ, στο ΟΑΚΑ.

Στο 28' ο Χριστοδουλόπουλος έκανε το 1-0 (πέναλτι), ο Σιμόες διπλασίασε το σκορ στο 39' και στο 90' ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Λόπες (61’ Γιόχανσον), Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Βράνιες, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος (78’ Γκάλο), Κλωναρίδης (67’ Αλμέιδα).

ΜΠΡΙΖ: Χόρβατ, Παλάσιος (46’ Ρεφαέλοφ), Ένγκελς, Ντενσβιλ, Βόρμερ, Νακάμπα, Βάνακεν, Ντε Μποκ, Ντιαμπί, Βόσεν, Ντένις (59’ Ντιμπόμπε).