Breaking News

George Clooney - Amal Alamuddin: «Χαμένοι» στην... ευτυχία τους (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Από την απόλυτη εργένικη ζωή, "αφέθηκε" στην ευτυχία της οικογενειακής ζωής ο George Clooney.

Στις αρχές Ιουνίου, ο 56χρονος ηθοποιός και η Amal Alamuddin καλωσόρισαν στον κόσμο τα δίδυμά τους, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, που θα πάρουν τα ονόματα Alexander και Ella.

Δυόμιση μήνες μετά καταγράφηκαν να απολαμβάνουν το γεύμα τους, μαζί με φίλους τους, κατά τη διάρκεια των ρομαντικών διακοπών τους στην Ιταλία.


Κάποια στιγμή ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε το ζευγάρι να φιλιέται. Ο Clooney δεν έπαιρνε τα χέρια του από πάνω της, ενώ η 39χρονη δικηγόρος για τα ανθρώπινα δικαιώματα τον κοίταζε και "έλιωνε". Όταν έφυγαν από το εστιατόριο, επιβιβάστηκαν στο σκάφος.


Σύμφωνα με τη Daily Mail, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι δίνει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Southern Poverty Law Center (SPLC), που συνεργάζεται με το Ίδρυμα του Clooney για τη δικαιοσύνη.

«Η Amal κι εγώ θέλουμε να προσθέσουμε τη φωνή μας και την οικονομική μας βοήθεια, στον συνεχιζόμενο αγώνα για ισότητα. Είμαστε περήφανοι που υποστηρίζουμε το SPLC στις προσπάθειές του για την πρόληψη του βiαιου εξτρεμισμού στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό που συνέβη στο Charlottesville και αυτό που συμβαίνει στις κοινότητες της χώρας μας απαιτεί τη συλλογική μας προσπάθεια απέναντι στο μίσος» είπε ο ηθοποιός.