Breaking News

Αυτή είναι η «κακιά» στη σειρά «Παρθένα Ζωή» του Ant1 (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά από 3 χρόνια συνειδητής αποχής από την τηλεόραση, επιστρέφει για να κάνει έναν κόντρα ρόλο. 

Η όμορφη ηθοποιός το καλοκαίρι του 2014 αναδείχτηκε μεγάλη νικήτρια στο show του Mega «Just the Two of Us». Από τον Οκτώβριο θα είναι η κακιά της καθημερινής σειράς του Ant1 «Παρθένα Ζωή»

Η Μυριέλλα Κουρεντή είπε στην «Espresso» ότι προτίμησε να απέχει από τη μικρή οθόνη και να ασχοληθεί με το τραγούδι και το θέατρο. Στη φετινή πρόταση που της έκανε ο σκηνοθέτης της «Παρθένας Ζωής» Πιέρρος Ανδρακάκος, όμως, δεν μπόρεσε να πει «όχι». Η ίδια δίστασε πάλι - στην αρχή - να πάρει την απόφαση να δώσει σάρκα και οστά σε μια τόσο κακιά ηρωίδα, ωστόσο ο σκηνοθέτης μαζί με τον διευθυντή προγράμματος του Ant1 Γιάννη Λάτσιο και τον τηλεοπτικό παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη την έπεισε ν' αποδεχτεί την πρότασή τους.

Για το ρόλο της στη σειρά αποκάλυψε στην εφημερίδα: «Πρόσφατα πήρα στα χέρια μου τα σενάρια με τον ρόλο της Μαρίνας, της γυναίκας του Αρη (Αποστόλης Τότσικας). Μπορεί να μην το πιστέψετε, αλλά αυτό το πλουσιοκόριτσο, αυτό το κακομαθημένο παιδί του μπαμπά (Δάνης Κατρανίδης), προσπάθησα να το δικαιολογήσω. Η Μαρίνα είναι ένας χαρακτήρας που φτιάχτηκε από το περιβάλλον της. Οι συνθήκες που μεγάλωσε την έκαναν εγωίστρια. Γι' αυτό θα κάνει τα πάντα να κρατήσει τον γάμο της και το σπίτι της, δημιουργώντας μεγάλες ίντριγκες. Κανείς δεν γεννιέται κακός».


Πηγή: Espresso