Breaking News

Η ξανθιά πιλότος που κλέβει τις εντυπώσεις στο Instagram (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μία εντυπωσιακή, ξανθιά πιλότος κεντρίζει το ενδιαφέρον των χρηστών του Instagram. H Eva Claire Marseille είναι πιλότος εδώ και τέσσερα χρόνια. Οι "περιπέτειές" της, τόσο στον ουρανό όσο και στην... ξηρά, οδήγησαν στην αύξηση των followers της στο Instagram (@flywitheva), σε περισσότερους από 68 χιλιάδες.

Φωτογραφίες  δείχνουν την 31χρονη, από το Haarlem της Ολλανδίας, να προετοιμάζεται για την απογείωση ενός Boeing, να ιππεύει μια καμήλα στην έρημο, να κάνει γιόγκα ή να ασχολείται με το kickboxing.


Σύμφωνα με τη Daily Mail, αρχικά ήθελε να γίνει δημοσιογράφος, καθώς θεωρούσε ότι το συγκεκριμένο επάγγελμα θα την πήγαινε στο εξωτερικό και θα συνεργαζόταν με πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους. Όμως, όσο πλησίαζε το πτυχίο της, την κέρδισαν οι αιθέρες και έτσι αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο της αεροπορίας.

«Το να είσαι πιλότος αεροπορικής εταιρείας μου φάνηκε μια εκπληκτική καριέρα σε μένα, αλλά πάντα πίστευα ότι θα ήταν ανέφικτο. Αποφάσισα να επισκεφθώ μια σχολή πτήσεων για να δω τις απαιτήσεις. Από εκείνη τη στιγμή ήμουν έτοιμη να γίνω πιλότος και πήγα σε μια σχολή πτήσεων, μετά την απόκτηση του πανεπιστημιακού τίτλου μου» δήλωσε η Eva Claire.


«Ελπίζω ότι θα οδηγήσω περισσότερα κορίτσια στο να επιλέξουν αυτό το επάγγελμα» πρόσθεσε η όμορφη 31χρονη, που αυτή τη στιγμή έχει έδρα τη Βαρκελώνη και σύντομα θα μετακομίσει στο Χονγκ Κονγκ.

Αναφερόμενη στην αύξηση των θαυμαστών της, στο Instagram, είπε: «Αγαπώ πραγματικά την πτήση και τις επιχειρησιακές πτυχές της, αγαπώ τόσο πολύ τη δουλειά μου και νομίζω ότι αυτό φαίνεται στο λογαριασμό μου, στο Instagram. Αρχικά μοιράστηκα κάποιες φωτογραφίες, μαζί με τις απόψεις που είχα, στο Facebook και κατόπιν άρχισα να ασχολούμαι με το Instagram. Ο λογαριασμός ήταν δημόσιος και οι followers αυξανόταν όλο και περισσότερο. Η δουλειά ενός πιλότου αγγίζει πολλούς ανθρώπους και μου αρέσει το γεγονός ότι ο λογαριασμός μου τους εμπνέει να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, είτε στην αεροπορία είτε αλλού».


Στον ελεύθερο χρόνο της, η Eva Claire απολαμβάνει να κάνει πεζοπορία και ορειβασία, γυμνάζεται και παρακολουθεί μαθήματα γιόγκα, εκγύμνασης και kickboxing.








Πληροφορίες από: Daily Mail