Breaking News

Ηθοποιός - έκπληξη στο νέο κύκλο της «Μουρμούρας»; (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για 5η σεζόν η σειρά "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα" θα κρατήσει συντροφιά το τηλεοπτικό κοινό με τις "περιπέτειες" των ηρώων της, οι οποίοι αλλάζουν κατά το ήμισυ για ακόμη μία χρονιά, με τους υπεύθυνους να ψάχνουν τη "συνταγή" που θα αναπληρώσει τα κενά που άφησαν η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος, όταν έφυγαν στην Αμερική.

Τον Ιούνιο το περιοδικό MYtv είχε αποκαλύψει ότι δεν πήραν το εισιτήριο για να συνεχίσουν την επόμενη σεζόν όλα τα ζευγάρια της σειράς, καθώς ανακοινώθηκε στο Σίμο και τη Λένα (Κωνσταντίνος Πλεμμένος και Φωτεινή Αθερίδου) και στο Διονύση και τη Νικολέτα (Γιώργος Χρυσοστόμου και Νάντια Κοντογεώργη) η λήξη της συνεργασίας. Το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε και πλέον αναζητούνται οι αντικαταστάτες τους, αλλά και οι ιστορίες που θα χτιστούν γύρω τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στο Newsit.gr, πάρθηκε η απόφασή να υπάρχουν ξανά τέσσερα ζευγάρια. Ο δημοσιογράφος, που επικαλείται  έγκυρες πληροφορίες του, αναφέρει ότι στον καινούργιο κύκλο της «Μουρμούρας» θα δούμε τον ηθοποιό Σπύρο Τσεκούρα, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη σειρά «Αστέρας Ραχούλας», ενσαρκώνοντας τον «Σταμάτη Τσότρα».