Breaking News

Μετά την «Πολυκατοικία», επιστρέφει σε σειρά του Star

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επιστρέφει στην τηλεόραση, επτά χρόνια μετά το ρόλο της ως Μαργαρίτα Μπαλαφούτη στην «Πολυκατοικία» του Mega. Ενδιάμεσα, είχε κάνει και ένα guest στο «Σόι σου», αναστατώνοντας την οικογένεια Χαμπέα.

H Νικολέτα Βλαβιανού είπε στην «Espresso» για το ρόλο της στην καθημερινή κομεντί του Star «Ο άντρας των ονείρων μου», που θα βγει στον αέρα του καναλιού τη σεζόν που έρχεται και είναι σε σκηνοθεσία της Ρέινας Εσκενάζι και του Κώστα Κιμούλη:

«Η Αγγελική είναι μια γυναίκα η οποία κρατάει μια μεγάλη οικογένεια. Έχει πολλά παιδιά, κυρίως κορίτσια, και ένα αγόρι, το οποίο το "χάνει" και αυτός είναι ο μεγάλος της καημός. Κατά τ' άλλα, είναι μια γυναίκα με μεγάλη αγάπη στην οικογένειά της. Φροντίζει τον άντρα της, τον φούρνο που έχουν, την πεθερά της. Με λίγα λόγια, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος.

Ο ρόλος αυτός έχει την ιδιομορφία να έχει δραματικά στοιχεία. Στην τηλεόραση δεν έχω ξανακάνει κάτι ανάλογο, εκτός από ένα επεισόδιο σε σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου.

Στη ζωή έχω μια κόρη, στο σίριαλ τρεις. Δεν γλιτώνω από τη μία, φαντάσου τι γίνεται τώρα με τις τρεις! Καθεμιά έχει τον δικό της χαρακτήρα και βάσει σεναρίου τρώγονται μεταξύ τους, αλλά τις λατρεύω».