Breaking News

Ντίνα Κώνστα - Χρυσούλα Διαβάτη: «Να τσακιστεί ο Φουρθιώτης να κατεβάσει το τρέιλερ»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δεν έκρυψαν την οργή τους οι δύο καταξιωμένες ηθοποιοί Ντίνα Κώνστα και Χρυσούλα Διαβάτη κατά του Μένιου Φουρθιώτη και του Epsilon. 

Στο trailer που κυκλοφόρησε ο παρουσιαστής βλέπει στον υπολογιστή του τη δημοφιλή σειρά του Mega «Δύο Ξένοι» και λέει "Απλά... Αποκαλυπτικά". Στη σκηνή της σειράς εμφανίζονται η Ντίνα Κώνστα και η Χρυσούλα Διαβάτη.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί τους ο Βαγγέλης Καράλης από το labelnews, δήλωσαν άγνοια για το επίμαχο τρέιλερ. 

Η κυρία Κώνστα φέρεται να είπε: «Να τσακιστεί ο Φουρθιώτης να κατεβάσει το τρέιλερ τώρα! Αν δεν το κάνει θα του κάνω μήνυση και του ίδιου και του Espilon! Aπαγορεύω να φαίνομαι στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό απόσπασμα. Δεν με ρώτησαν ποτέ!».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η κυρία Διαβάτη, η οποία τόνισε τα εξής: «Χρησιμοποίησαν το πρόσωπό μου, χωρίς την άδειά μου, απαιτώ να κατέβει το βίντεο αλλιώς θα κινηθώ νομικά!».

Σύμφωνα με τα πνευματικά δικαιώματα η εκπομπή «Αποκαλυπτικά» και το Epsilon όφειλαν να είχαν την έγγραφη άδεια των δύο ηθοποιών για την προβολή του trailer. Όπως φαίνεται το Epsilon θα πρέπει είτε να κατεβάσει το trailer, είτε να λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη, καθώς οι δύο κυρίες είναι έτοιμες να κάνουν μήνυση κατά της εκπομπής και του σταθμού.