Breaking News

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου μιλά για τη σειρά «Σαν οικογένεια»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Tο σίριαλ «Σαν οικογένεια» του Alpha, που υπογράφει η Μαρία Γεωργιάδου και ήρθε από τον Alpha Κύπρου, αγγίζει λεπτά κοινωνικά θέματα, ενώ το καστ έχει συμβάλει σημαντικά στην ποιότητα του αποτελέσματος. 

Το σίριαλ προβάλλεται στην Ελλάδα κάθε μέρα στις 13.00 (Προβάλλονται ακόμη τα επεισόδια που έχουν ήδη βγει στον αέρα του Alpha Κύπρου. Τα νέα επεισόδια θα μεταδοθούν μετά το τέλος του καλοκαιριού).

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου, που με την πολυετή εμπειρία του δίνει πόντους στη σειρά, υποδύεται έναν παιδίατρο. Ο σημαντικός καλλιτέχνης μίλησε στην «Espresso» για τη συμμετοχή του. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Ήταν ιδιαίτερες εβδομάδες στην Κύπρο. Μου άρεσε το σενάριο, γιατί είναι προσεγμένο και δοσμένο εξαιρετικά. Τα νέα παιδιά ήταν πολύ καλά και ταλαντούχα, πέρα από εμάς που είμαστε καρατερίστες. Η ιστορία έχει μια έξυπνη ευαισθησία, είναι ευρηματική και διαθέτει πολλά στοιχεία που κρατάνε το ενδιαφέρον του τηλεθεατή, γιατί αυτά τα τέσσερα παιδιά έχουν το μυστικό τους. Δεν είχα κάνει ξανά σίριαλ στην Κύπρο και ήταν μια νέα εμπειρία. Ήταν λίγο κουραστική, γιατί έπρεπε να ταξιδεύω με αεροπλάνο, αλλά μπορώ να πω ότι ήταν μια δράση μέσα στη ζωή. Μου άφησε πολύ καλές αναμνήσεις». 

Πηγή: Espresso