Breaking News

Πρίντεζης - Κωστοπούλου: «Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας» - Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για πρώτη φορά μπαμπάς έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Πέμπτης ο Γιώργος Πρίντεζης, καθώς η σύντροφός του Στέλλα Κωστοπούλου έφερε στον κόσμο ένα  υγιέστατο κοριτσάκι.

Η ευχάριστη είδηση έγινε αρχικά γνωστή από την Ε.Ο.Κ. Χαρούμενος ο φόργουορντ του Ολυμπιακού και της Εθνικής έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας το βράδυ της Παρασκευής:

«Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ για τις όμορφες ευχές σας!!! Ανταποδίδουμε κι ευχόμαστε κι εμείς όμορφες στιγμές σε όλους σας με υγεία κι όλα όσα επιθυμείτε!!! να στε καλά!».


Για το χαρμόσυνο γεγονός η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική δημοσίευσε χθες στο Facebook φωτογραφία, στην οποία ο Γιώργος Πρίντεζης ποζάρει με το γυναικολόγο της Στέλλας Κωστοπούλου.

«Ο Γιώργος Πρίντεζης (Georgios Printezis), γνωστός καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος, έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς! Ο ιατρός Δημήτρης Πανούσης (Dimitris Panousis) δήλωσε ότι η μαμά και η κορούλα τους χαίρουν άκρας υγείας! Γιώργο και Στέλλα σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και σας ευχόμαστε ολόψυχα να σας ζήσει!» αναφέρει η ανάρτηση της κλινικής.