Breaking News

Τι κάνει σήμερα η όμορφη Σάνον του «Lost»; (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H γοητευτική Maggie Grace έπαιξε σε 35 επεισόδια στο δημοφιλή "Lost" (2004-2010), υποδυόμενη την Shannon Rutherford, ετεροθαλή αδελφή του Boone Carlyle (Ian Somerhalder).

Στο τελευταίο επεισόδιο που εμφανίστηκε, πυροβολήθηκε θανάσιμα, κατά λάθος, από την Ana Lucia Cortez (Michelle Rodriguez), κάτι που σήμανε το τέλος της στη σειρά.


Στα τέλη του περασμένου Μαΐου, σύμφωνα με τη Daily Mail που αναφέρθηκε σε δημοσίευμα του People, η 33χρονη ηθοποιός παντρεύτηκε τον αρραβωνιαστικό της Brant Bushnell.

Στη φωτογραφία, που είχε δημοσιεύσει τότε η Maggie Grace στα κοινωνικά δίκτυα, έδειχνε ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της, ο οποίος είναι ιδρυτής της εταιρίας μηχανικής ψυχαγωγίας "Two Bit Circus".


Την 1η Ιουνίου οι φήμες επιβεβαιώθηκαν. Η Grace ανέβασε στο προφίλ της φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της, ευχαριστώντας τους followers της για τις ευχές τους.


Η ηθοποιός πρωταγωνίστησε στο δραματικό θρίλερ "Aftermath" με τον Arnold Schwarzenegger, που έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ τον περασμένο Απρίλιο. Επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει και στην ταινία "The Hurricane Heist" που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες της Αμερικής το 2018.

Νωρίτερα, είχε δει τα κέρδη της να απογειώνονται, από την επιτυχία της στη δεύτερη και τρίτη ταινία της τριλογίας "Taken" (2012, 2014).

Πρόσφατα παρακολούθησε την έκλειψη ηλίου στην Αμερική και μοιράστηκε τη στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους.


Σε παλιότερη φωτογραφία, ποζάρει με τον Ian Somerhalder, ετεροθαλή αδελφό της στο Lost.