Breaking News

Τραγωδία στο Ηράκλειο - Έπεσε λεωφορείο από γέφυρα (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χρειάστηκαν μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να συμβεί το μοιραίο σήμερα το πρωί και να θρηνεί η Κρήτη τη ζωή ενός ακόμα νέου ανθρώπου...

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το ΙΧ που οδηγούσε ένας 40χρονος άνδρας κινούνταν με κατεύθυνση προς τη Χερσόνησο. Στο ύψος του Αποσελέμη για άγνωστους λόγους ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να συγκρουστεί σφοδρά με τουριστικό λεωφορείο που κινούνταν στο δρόμο με κατεύθυνση το Ηράκλειο.  Από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων παρασύρθηκε ένα ακόμα όχημα, χωρίς ωστόσο να τραυματισθεί κάποιος από τους επιβαίνοντες σε αυτό.


Από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε ακαριαία ο 40χρονος οδηγός του ΙΧ, ενώ το λεωφορείο βγήκε από τον δρόμο και έπεσε από τη γέφυρα που υπάρχει στο σημείο σε βάθος δέκα μέτρων. 

Για καλή τύχη των επιβατών του λεωφορείου το βαρύ όχημα δεν αναποδογύρισε, ενώ την πορεία του ανέκοψαν τα ελαιόδεντρα. Τραυματίστηκαν δυο επιβαίνοντες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, καθώς και ο οδηγός του λεωφορείου ελαφρά στο χέρι.

Στο σημείο έσπευσαν 2 πυροσβεστικά οχήματα από τη Χερσόνησο και ένα της ΕΜΑΚ με συνολικά 10 υπαλλήλους, ενώ για αρκετή ώρα επικράτησε μποτιλιάρισμα στο σημείο.