Breaking News

Ανθή Βούλγαρη: «Έμεινε σχεδόν μία εβδομάδα μέχρι το χειρουργείο...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement

«Δεν είναι εύκολο, είναι αρκετά δύσκολο. Πήγα στο νοσοκομείο με μια επιληπτική κρίση. Μετά από εξετάσεις μου είπαν ότι έχεις έναν μικρό καλοήθη όγκο στο κεφάλι. Θα χειρουργηθώ 28 του μήνα. Μετά θα είναι μια δύσκολη περίοδος» είχε πει, μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος.

Σήμερα δημοσίευσε στο Instagram βίντεο που τη δείχνει να γυμνάζεται. «Καλημέρα! Έμεινε σχεδόν μια εβδομάδα μέχρι το χειρουργείο. Οι γιατροί και οι γυμναστές λένε πως η ανάρρωση είναι πιο εύκολη όταν ο οργανισμός είναι δυνατός και το σώμα γυμνασμένο. Πόδια σήμερα λοιπόν με μια άσκηση δυνατή χωρίς να ανεβάζει πάνω από 110 παλμούς.. Σας Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον ..» έγραψε η Ανθή Βούλγαρη.

Καλημέρα! Έμεινε σχεδόν μια εβδομαδα μέχρι το χειρουργείο. Οι γιατροί και οι γυμναστές λένε πως η ανάρρωση ειναι πιο εύκολη οταν ο οργανισμός ειναι δυνατός και το σώμα γυμνασμένο. Πόδια σημερα λοιπόν με μια άσκηση δυνατή χωρίς να ανεβάζει πάνω απο 110 παλμούς.. Σας Ευχαριστω όλους για το ενδιαφέρον .. ❤️️❤️️❤️️ #mondaymotivation #live_love_laugh #stayhealthy #staystrong #havefaith #nevergiveup #fitgirl @panospantios

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthi Voulgari (@anthi83v) στις