Breaking News

Δύσκολη η κατάσταση στον Παναθηναϊκό - Τράβηξε την πρίζα ο Αλαφούζος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να σταματήσει τη χρηματοδότηση στον Παναθηναϊκό οδηγεί σε πολύ δύσκολη κατάσταση την ομάδα.

Οι άμεσοι συνεργάτες του καναλάρχη ενημέρωσαν τον Μαρίνο Ουζουνίδη πως κλείνει οριστικά η κάνουλα χρηματοδότησης του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αυτό, πέραν των υπολοίπων, αφορά και στη δόση των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών που πρέπει να πληρωθεί τον Οκτώβρη.

Όπως επισημαίνει το SDNA, από την συγκεκριμένη εξέλιξη ελλοχεύει ένας πολύ μεγάλος κίνδυνος. Σε περίπτωση που οι παίκτες δεν λάβουν τα χρήματά τους, τον Δεκέμβρη θα έχουν δικαίωμα προσφυγής προκειμένου να διεκδικήσουν την ελευθερία τους. Ο μόνος τρόπος να βγάλει το τριφύλλι τη σεζόν είναι στην προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να πουλήσει τα πρωτοκλασάτα ονόματά που έχουν απομείνει στο ρόστερ και να μπορέσει έτσι να βάλει ρευστό στα ταμεία του.

Οι μόνοι άνθρωποι που παλεύουν, πλέον, είναι οι υπάλληλοί της ΠΑΕ. Παρά το γεγονός ότι ουδείς από αυτούς γνωρίζει το μέλλον του στην εταιρία αγωνίζονται να εισπραχθούν χρήματα μέσα στον Οκτώβρη, ώστε να βρεθεί τρόπος να πληρωθούν οι παίκτες και να μην αποκτήσουν δικαίωμα προσφυγής. Για να συμβεί αυτό, γίνεται προσπάθεια να προεισπραχθούν τα χρήματα από χορηγικές συμφωνίες και από τηλεοπτικά δικαιώματα.

Πληροφορίες από: SDNA.gr