Breaking News

Άδικη ήττα από το Βέλγιο για την Εθνική (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Εθνική ποδοσφαίρου έπεσε στην τρίτη θέση του ομίλου της, μετά την πικρή ήττα με 1-2 από το Βέλγιο το βράδυ της Κυριακής στο "Γ. Καραϊσκάκης" και πλέον ελπίζει σε "στραβοπάτημα" της Βοσνίας, προκειμένου να βρεθεί ξανά στη δεύτερη θέση, που οδηγεί στη διεκδίκηση της πρόκρισης για το Μουντιάλ της Ρωσίας, μέσω μπαράζ.

Η Ελλάδα, που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου, όπου είχε και δοκάρι με το Σταφυλίδη στο 18'.

Στο δεύτερο ημίχρονο το αποτέλεσμα κρίθηκε μέσα σε λίγα λεπτά. Η Εθνική μας βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 70', κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ζέκα στο 73', ωστόσο οι Βέλγοι πήραν τη νίκη με γκολ στο 75' και εδραίωσαν την πρόκρισή τους στο Μουντιάλ.

Γκολ (1-2): Ζέκα 73' - Βερτόνχεν 70', Λουκακού 75'

Ελλάδα: Καρνέζης, Μανιάτης (85' Μπακασέτας), Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Ζέκα, Σταφυλίδης (68' Λυκογιάννης), Σάμαρης, Φορτούνης (89' Βέλλιος), Δώνης.

Βέλγιο: Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Βερμάλεν, Βερτόνχεν, Φελαϊνί (89' Ντεντόνκερ), Ντεμπελέ (74' Εντέν Αζάρ), Μενιέ, Καράσκο (79' Σαντλί), Μέρτενς, Ντε Μπράινε, Λουκακού.


Τα αποτελέσματα του ομίλου, η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική: