Breaking News

Europa League: 2-2 στο 90' - Αρνείται να χάσει η ΑΕΚ (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, μία ακόμη ανατροπή πέτυχε η ΑΕΚ το βράδυ της Πέμπτης, απέναντι στην Αούστρια Βιέννης, στη 2η αγωνιστική για τη φάση των ομίλων του Europa League. Η νίκη δεν ήρθε, αλλά με βάση την εξέλιξη του αγώνα ο βαθμός της ισοπαλίας είναι πολύτιμος, καθώς τη διατηρεί στη βαθμολογία σε θέση πρόκρισης.

Η Ένωση, που ήταν ανώτερη από την Αούστρια και ξόδεψε πολλές ευκαιρίες, προηγήθηκε στο 28' με τον Λιβάγια. Ωστόσο, ένα γκολ του Μόνσχαϊν στο 43' έστειλε τις 2 ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Αούστρια πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Τατζούρι (49'). Μετά το αρχικό σοκ η Ένωση συνήλθε, αλλά έχασε σωρεία ευκαιριών να ισοφαρίσει. Τελικά ο Λιβάγια με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 90' διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσόσιτς (23' Τζανετόπουλος, 80' Μπακασέτας), Μπακάκης, Γιόχανσον, Αϊνταρεβιτς (53' Γαλανόπουλος), Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Λιβάγια, Αραούχο.

Αούστρια Βιέννης: Πεντς, Κλάιν, Μοχάμεντ, Ζέρμπεστ, Μαρτσίνκο, Χόλτσχαουζερ, Ντε Πάουλα (90+ Λι), Αλάσαν (59' Πρόκοπ), Φελίπε Πίρες, Τατζούρι, Μόνσχαϊν (73' Φρίζενμπιχλερ).