Breaking News

Συγκεντρώθηκε το ποσό για να κάνει επέμβαση η 22χρονη που γεννήθηκε χωρίς κόλπο (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μια 22χρονη γυναίκα, που γεννήθηκε χωρίς κόλπο, ελπίζει σε μια χειρουργική επέμβαση που θα αλλάξει τη ζωή της και θα της επιτρέψει να προχωρήσει για πρώτη φορά σε σeξουαλική πράξη με τον φίλο της.

Η Kaylee Moats, από το Gilbert της Αριζόνα, πάσχει από το σύνδρομο Mayer Rokitansky Küster Hauser (MRKH) - που σημαίνει ότι δεν έχει τράχηλο, μήτρα ή κολπικό άνοιγμα.

Την ανακάλυψη μάλιστα την έκανε μόλις ως έφηβη, σε ηλικία 18 ετών και από τότε που της έγινε η διάγνωση, έζησε με το φόβο ότι οι άλλοι θα μάθουν για την παράξενη κατάστασή της και στη συνέχεια θα τη χλευάσουν.

Όμως, όλα άλλαξαν όταν γνώρισε τον φίλο της Robbie Limmer, πριν από σχεδόν πέντε μήνες, τον οποίο όχι μόνο δεν πειράζει η έλλειψη σeξ στη σχέση τους, αλλά συνεισφέρει και 50 δολάρια από το μισθό του κάθε μήνα, στην καμπάνια που τρέχει στο διαδίκτυο για την αισθητική επέμβαση στη φίλη του.


Η κοπέλα πρέπει να συγκεντρώσει συνολικά 15.000 δολάρια για να υποβληθεί στη διαδικασία που τελικά θα τη βοηθήσει να "νιώσει σαν γυναίκα".

Η χειρουργική επέμβαση, που σκοπεύει να κάνει στην Ατλάντα, δεν καλύπτεται από την ιατρική ασφάλιση της. 

Όπως ανέφερε το δημοσίευμα της Daily Mail, στα μέσα Αυγούστου, η αδελφή της Amanda (αριστερά στη φωτογραφία που ακολουθεί) ξεκίνησε στις 2 Ιουνίου μια σελίδα GoFundMe με τίτλο "Kaylee's Surgical Fund", προκειμένου να μαζευτούν τα 15.000 δολάρια. Το ποσό υπερκαλύφτηκε καθώς σήμερα, 3 Σεπτεμβρίου 2017, ξεπέρασε τα 21.000 δολάρια.


«Συνάντησα τον Robbie στο τελευταίο έτος του κολεγίου, όταν εργαζόμουν στη ρεσεψιόν. Χρειάστηκε περίπου ένα μήνα για να του πω ότι έχω MRKH. Ήταν μπερδεμένος στην αρχή, αλλά με υποστήριξε και μου είπε ότι το πρόβλημά μου δεν τον κάνει να αλλάξει το πώς με βλέπει. Δεν επικεντρώνεται πραγματικά στη σeξουαλική πλευρά της σχέσης μας, καθώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι' αυτό, αφού δεν έχω ένα κολπικό άνοιγμα. Ανυπομονώ να έχω μια σeξουαλική σχέση. Είμαι και λίγο νευρική για να κάνουμε σeξ για πρώτη φορά μετά τη χειρουργική επέμβαση, γιατί δεν είμαι σίγουρη αν κάτι θα πάει στραβά εκεί ή αν θα με βλάψει» είπε η Kaylee.

Πρόσθεσε επίσης ότι ο κόλπος της φαίνεται ακριβώς όπως θα έπρεπε, εκτός από το κολπικό της άνοιγμα, όπου υπάρχει ένα ελαφρώς πτυχωτό δέρμα.

Παρόλο που η Kaylee δεν θα μπορέσει να έχει ποτέ δικά της παιδιά, η αδερφή της Amanda προσφέρθηκε να γίνει η παρένθετη μητέρα. Αν δεν έχει επιτυχία αυτό σκέφτεται ακόμη και την υιοθεσία στο μέλλον, όπως τόνισε.


Πηγή: Daily Mail