Breaking News

Η νέα επαγγελματική στέγη της Μαρίας Χούκλη

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά από προτάσεις που δέχτηκε, τις οποίες απέρριψε, αποφάσισε το επόμενο επαγγελματικό της βήμα η Μαρία Χούκλη, που αποχώρησε από τον Ant1 στις αρχές του χρόνου, μετά την έλευση του Νίκου Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Η είδηση έγινε γνωστή, μέσω Facebook, από τη γενική διευθύντρια του "Αθήνα 9.84", τη Νόνη Καραγιάννη, η οποία έγραψε:

«Είπε πολλά όχι. Είναι άλλωστε εκλεκτική. Ο Αθήνα 9.84 όμως της πάει και του πάει πολύ κι εκείνη. Από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου η κυρία Μαρία Χούκλη στο νέο πρόγραμμα του Αθήνα 9.84. Λεπτομέρειες προσεχώς. Τα σέβη μας».


Σε χθεσινή ανάρτηση η Νόνη Καραγιάννη αναφέρει:

«Ένα μεγάλο τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Με κάνατε να βουρκώσω πολλές φορές σήμερα για όλα όσα δημόσια είπατε για τον Αθήνα 9.84 και τη νέα πολύτιμη συνεργασία του με την κυρία Μαρία Χούκλη. Ευχαριστώ για τα τηλεφωνήματα, τα μηνύματα που ήταν τόσα πολλά. Ξέρω ότι όλοι εσείς που ακούτε τον σταθμό της πόλης μετράτε την ανάσα μας κάθε μέρα, κάθε ώρα. Είστε εδώ στα λάθη, τις αστοχίες μας, είστε εδώ στις καλές μας στιγμές. Άφησα τελευταίο το μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου δημοσιογράφους που βρίσκονται σε άλλα ΜΜΕ αλλά σήμερα μου απέδειξαν για μια ακόμα φορά ότι μέσα από αυτή τη δουλειά που πιάνει μεγάλο κομμάτι από τη ζωή μας, χτίζονται γερές φιλίες, σχέσεις ακριβές πέρα και πάνω από ανταγωνισμούς. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη».