Breaking News

Νάταλι Κάκκαβα: Η αγωνία της για το Mega και η μυστική συνάντηση σε... «μαγειρική γιάφκα» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στις εγκαταστάσεις του... πάλαι ποτέ Μεγάλου Καναλιού βρέθηκε χθες η όμορφη σύζυγος του Γρηγόρη Γκουντάρα και παρουσιάστρια καιρού.

Η Νάταλι Κάκκαβα εξέφρασε την πικρία της για όσα συμβαίνουν στο κανάλι, στο οποίο πέρασε 14 χρόνια από τη ζωή της. «12 μήνες απλήρωτης εργασίας για 500 οικογένειες...12 μήνες αβεβαιότητας και ομηρίας...» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στο Instagram. Αναλυτικά αναφέρει:

«Στα λημέρια τα παλιά...14 χρόνια από τη ζωή μου...12 μήνες απλήρωτης εργασίας για 500 οικογένειες...12 μήνες αβεβαιότητας και ομηρίας...

Στο πάλαι ποτέ Megaλο κανάλι δεν κινείται ακόμα τίποτα...Ακόμα και αν οι αντοχές των ανθρώπων του έχουν εξαντληθεί..και η αξιοπρέπεια τους έχει τσαλαπατηθεί...ως πότε?

Τι περιμένουν οι ιθύνοντες? Έλεος!!»


Το βράδυ της Δευτέρας δημοσίευσε νέα φωτογραφία, που τη δείχνει με το σύζυγό της, την Κατερίνα Ζαρίφη και τον σεφ Βασίλη Καλλίδη. Στη λεζάντα έγραψε:

«Γιατί οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται ..μυστική συνάντηση στη μαγειρική 'γιάφκα' του @vaskallidis ...οργασμός του ουρανίσκου με μυστικά μέλη τη @zarifious και το @g.goudaras .. Σας αγαπώ...»