Breaking News

Παραγωγός σε ταινία στο Hollywood ο Νίκος Μαστοράκης

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ταινία, βασισμένη σε στόρι του Νίκου Μαστοράκη, ετοιμάζει η Εndurance Media, εταιρία χρηματοδότησης και παραγωγής του Steve Richards. Πρόκειται για την ταινία «Ληστεία του ενός δισεκατομμυρίου - The Billion Dollar Heist», στην οποία ο Μαστοράκης θα είναι παραγωγός και executive producers οι Steve Richards, Steve Barnett και James Tomlinson.

Την ανακοίνωση έκανε, μέσω Facebook, ο Νίκος Μαστοράκης, που αναρτά παράλληλα και το σχετικό δημοσίευμα (πριν τρεις ημέρες) του ιστότοπου Deadline Hollywood (deadline.com), το οποίο έχει τίτλο «‘The Billion Dollar Heist’ Movie Plotted By Endurance Media».

Συγκεκριμένα ο Νίκος Μαστοράκης γράφει στο προφίλ του:

«ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ - Χωρίς τυμπανοκρουσίες (για να εντυπωσιάσουμε τα αφελή ντόπια πλήθη) απλώς η προ ολίγου ανάρτηση του εγκυρότερου entertainment portal "Deadline Hollywood." To "εξώφυλλο" δηλαδή, και δίπλα ολόκληρο το ρεπορτάζ.

" H Εndurance Media του Στηβ Ριτσαρντς, εταιρία χρηματοδότησης και παραγωγής που η τελευταία της ταινία «Ο άνθρωπος που έριξε τον Λευκό Οίκο» έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Τορόντο, ετοιμάζει το επόμενο project της. Θα χρηματοδοτήσει την «Ληστεία του ενός δισεκατομμυρίου» σε σενάριο του Κρις και του Τσαρλι Φρεηζιερ, βασισμένο σε ένα στόρι του Νίκου Μαστοράκη. 

Η Endurance αυτή τη στιγμή ψάχνει για σκηνοθέτη και σκοπεύει να είναι σε παραγωγή το πρώτο τρίμηνο του 2018. Η πλοκή εστιάζει σε μια ελιτίστικη οικογένεια κλεπτών, που αναλαμβάνουν τη μεγαλύτερη ληστεία που έγινε ποτέ: να κλέψουν ένα δισεκατομμύριο δολάρια, από το χρηματοκιβώτιο της μεγαλύτερης αγγλικής τράπεζας. Ο Μαστορακης θα είναι παραγωγός με τον Ριτσαρντς, τον Στηβ Μπαρνετ και τον Τζεϊμς Τομλινσον executive producers.