Breaking News

Σε λίγες μέρες οι αναχωρήσεις για το «Nomads»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αρχίζει σε λίγες ημέρες η αντίστροφη μέτρηση για το «Nomads», το νέο ριάλιτι επιβίωσης με το οποίο ο Ant1 θα επιχειρήσει να ανατρέψει τα δεδομένα στο τηλεοπτικό τοπίο.

Σύμφωνα με την «Espresso» η ομάδα του «Nomads» θα αρχίσει να αναχωρεί για το εξωτερικό τμηματικά: Στις 15 Σεπτεμβρίου θα ταξιδέψουν οι τεχνικοί (πάνω από 80 άτομα), στις 20 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί στο νησί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την ομάδα των celebrities και των απλών παικτών, ενώ οκτώ μέρες αργότερα θα αναχωρήσουν τα «αστέρια» του reality. 

Η πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 2 Οκτωβρίου, η εκπομπή θα προβάλλεται στις 21.00, σε επεισόδιο 90 λεπτών, από Δευτέρα έως Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή θα έχουμε την αποχώρηση παίκτη. Η περιπέτεια θα διαρκέσει ως το τέλος Δεκεμβρίου. 

Επίσης, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της «Espresso», η - πρώην αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής και σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη - Όλγα Πηλιάκη και η - πρωταθλήτρια της ενόργανης και πρώην σύντροφος του χρυσού ολυμπιονίκη στους κρίκους Λευτέρη Πετρούνια - Βασιλική Μιλλούση θα πάρουν μέρος στο νέο ριάλιτι του Ant1.