Breaking News

Βρέθηκε νεκρός στα 35 του ο ηθοποιός Blake Heron (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε σε ηλικία μόλις 35 ετών ο Αμερικανός ηθοποιός Blake Heron, γνωστός για το ρόλο του ως Marty Preston στην δραματική οικογενειακή ταινία "Shiloh" (1996)...

Το γραφείο του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε ότι βρέθηκε την Παρασκευή νεκρός στο σπίτι του από την ελληνικής καταγωγής φίλη του και make up artist, Chanel Panagiotolpoulos, σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται το TMZ.

Ο Blake Heron πρόσφατα είχε ολοκληρώσει πρόγραμμα απεξάρτησης από την ηpωΐvη. Ωστόσο η αιτία θανάτου του δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι υπέφερε από γρίπη τις τελευταίες ημέρες.

Ο ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο του το 1995, σε ηλικία 13 ετών, στην ταινία "Tom and Huck" και στην τηλεοπτική σειρά "Check Reality". 

Πρωταγωνίστησε επίσης το 1996, σε ηλικία 14 ετών, στην τηλεοπτική ταινία "Trilogy of Terror II" και στη σειρά "Nick Freno: Licensed Teacher", ενώ την ίδια χρονιά έγινε γνωστός με το ρόλο του ως Marty Preston στην δραματική οικογενειακή ταινία "Shiloh".


Στη συνέχεια έκανε εμφανίσεις σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, όπως "ER", "Boston Public", "Family Law", "The Practice", "Justified" και πιο πρόσφατα "NCIS: New Orleans" και "Criminal Minds". 

Πρωταγωνιστικούς ρόλους ρόλο είχε στις ταινίες Wind River (2000), "We Were Soldiers" (2002) με τον Mel Gibson και "11:14" (2003).

Η τελευταία του εμφάνιση ήταν στο ντοκιμαντέρ "A Thousand Junkies", το οποίο έκανε πρεμιέρα φέτος στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca, από όπου και η πρώτη φωτογραφία που ακολουθεί.




Πληροφορίες από: Daily Mail - DeadLine