Breaking News

Κύπρος - Ελλάδα: Ζωντανά στον ΣΚΑΪ

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Εθνική αναζητά τη νίκη στη Λευκωσία απέναντι στην Κύπρο, ενώ παράλληλα ελπίζει σε στραβοπάτημα της Βοσνίας στον αγώνα της με το Βέλγιο, στην προσπάθεια της να κατακτήσει τη δεύτερη θέση, που οδηγεί στα μπαράζ πρόκρισης για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Ένα χορταστικό ποδοσφαιρικό τετράωρο στον ΣΚΑΪ σε γαλανόλευκο φόντο, απόψε Σάββατο 7 Οκτωβρίου.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα του μεγάλου παιχνιδιού θα αρχίσει στις 21:00, με την εκπομπή «Στο δρόμο για το Μουντιάλ». Σε απευθείας σύνδεση με το ΓΣΠ της Λευκωσίας οι απεσταλμένοι του ΣΚΑΙ Μανώλης Σφακάκης και Νίκος Σταματέλος θα μας βάλουν στο κλίμα του αγώνα. Θα μάθουμε τις συνθέσεις των δύο ομάδων και θα παρακολουθήσουμε τις δηλώσεις προπονητών και παικτών.

Στις 21:45 είναι η ώρα για τη σέντρα. Ο Μανώλης Σφακάκης θα είναι στην περιγραφή του σπουδαίου ματς.

Ο αγώνας έληξε 1-2. Δείτε το ρεπορτάζ ΕΔΩ...

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα θα ζήσουμε το τρίτο ημίχρονο του ματς στη συνέχεια της εκπομπής «Στο δρόμο για το Μουντιάλ». Στο στούντιο της εκπομπής θα βρίσκεται ο Γιώργος Τσαντάκης και ο εκλεκτός καλεσμένος του, πρωταθλητής Ευρώπης το 2004, Δημήτρης Παπαδόπουλος ο οποίος θα σχολιάσει την κρίσιμη αναμέτρηση. Στο πλαίσιο της εκπομπής θα προβληθούν στιγμιότυπα από τα άλλα παιχνίδια του ομίλου της Ελλάδας, καθώς και τα γκολ από όλους τους αγώνες της βραδιάς για τα European Qualifiers.