Breaking News

Νίκη με ανατροπή η Εθνική στη Λευκωσία (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το Βέλγιο έκανε δώρο τη νίκη του (3-4) απέναντι στη Βοσνία στην Εθνική η οποία το εκμεταλλεύτηκε και ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0 στη Λευκωσία, μέσα σε τρία λεπτά.

Το βράδυ του Σαββάτου η Κύπρος προηγήθηκε νωρίς στο 18' με τον Σωτηρίου, με την ισοφάριση να έρχεται στο 24' με τον Μήτρογλου, ενώ ο Τζιόλης διαμόρφωσε το τελικό 1-2 στο 26'.

Με την εκτός έδρας νίκη στο ΓΣΠ της Λευκωσίας η Ελλάδα πήρε προβάδισμα στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης, η οποία δείχνει σχεδόν αδύνατο να χαθεί, μιας και επόμενος και τελευταίος αντίπαλος είναι το  Γιβραλτάρ, που θα φιλοξενηθεί στο Φάληρο.

Η προϋπόθεση, ωστόσο, είναι η Εθνική να μην είναι η 9η χειρότερη δεύτερη, καθώς μόνο τότε θα μπορέσει να διεκδικήσει την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας, μέσω μπαράζ, στα οποία θα παίξουν οι 8 καλύτεροι δεύτεροι των ομίλων.

Κύπρος: Παναγή, Δημητρίου, Κατελάρης, Αντωνιάδης (63' Αλεξάνδρου), Λαϊφης, Μαργκάσα (85' Μυτίδης), Λαμπάν, Αρτυματάς, Κάστανος (79' Οικονομίδης), Κυριάκου, Σωτηρίου.

Ελλάδα: Καρνέζης, Τοροσίδης (69' Ρέτσος), Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζαβέλλας, Ζέκα, Τζιόλης, Μάνταλος, Σταφυλίδης, Φορτούνης (76' Δώνης), Μήτρογλου (89' Σάμαρης).

Bαθμολογία: Βέλγιο 25 - Ελλάδα 16  - Βοσνία/Ερζεγοβίνη 14 - Εσθονία 11 - Κύπρος 10 - Γιβραλτάρ 0

Δείτε στα βίντεο τα γκολ και τις δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.