Breaking News

Nomads (Επεισόδιο 12/10/2017): Ο αγώνας επάθλου, η συγκινητική κίνηση των νικητών και τα «αγγλικά» του Αρναούτογλου (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Πέμπτης, οι τρεις αρχηγοί των ομάδων αγωνίστηκαν για το έπαθλο, που ήταν χρηματικό ποσό και συγκεκριμένα 15.000 πέσος.

Ο Γιώργος Μαυρίδης (Φωτιά), ο Κωνσταντίνος Οροκλός (Ζούγκλα) και η Ευαγγελία Πλατανιώτη (Ωκεανός) έκαναν ότι μπορούσαν για να χαρίσουν τη νίκη στην ομάδα τους.

Για να δείτε ολόκληρο το επεισόδιο 9 της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου πατήστε ΕΔΩ

Στο πρώτο παιχνίδι ο Γιώργος Μαυρίδης έχασε, με αποτέλεσμα η νίκη να κριθεί μεταξύ των άλλων δύο. Τελικά επικράτησε με 3-0 ο Κωνσταντίνος Οροκλός.


Η ομάδα της Ζούγκλας βγήκε στην πόλη προκειμένου να ξοδέψει όλα τα χρήματα (δεν επιτρεπόταν να επιστρέψουν στη βίλα με χρήματα) και αφού οι παίκτες χρησιμοποίησαν κάποιο από το ποσό, με το υπόλοιπο αγόρασαν σχολικά είδη που τα χάρισαν στα παιδάκια ενός νηπιαγωγείου της περιοχής.



Νωρίτερα, στις αρχές του επεισοδίου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βγήκε βόλτα στην τοπική αγορά και πρόσφερε απολαυστικές στιγμές τόσο με τις ατάκες του όσο και με τα... "αγγλικά" του...