Breaking News

Nomads ( Επ. 17/10/2017): Στη «σέντρα» η Ζούγκλα - Συγκίνησαν οι αθλητές - «Επίθεση» στον Μαυρίδη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έχασαν στο αγώνισμα για την ασυλία οι Νομάδες της Ζούγκλας, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης και θα οδηγηθούν στο συμβούλιο, προκειμένου να υποδείξουν δύο υποψήφιους προς αποχώρηση από την ομάδα τους.

Σε μια σειρά από διαφορετικά αγωνίσματα, από τα οποία νικήτρια θα ήταν η ομάδα που θα έφτανε τις 10 νίκες, η ομάδα των αθλητών (Ωκεανός) κυριάρχησε με χαρακτηριστική άνεση.

Για να δείτε ολόκληρο το επεισόδιο 12 της Τρίτης 17 Οκτωβρίου πατήστε ΕΔΩ

Συνέχισαν οι άλλες δύο ομάδες, με τους Νομάδες της Φωτιάς να επικρατούν τελικά με 10-8. Η ψηφοφορία της Ζούγκλας, που θα αναδείξει τους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση, θα προβληθεί στο επεισόδιο της Τετάρτης.

Δείτε ολόκληρο το αγώνισμα ασυλίας.


Νωρίτερα εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές, όταν η οικογένεια που φιλοξενούσε τους αθλητές στο ψαροχώρι, τους επισκέφτηκε στην παραλία που διεξάγονται τα αγωνίσματα.

Όπως ενημέρωσε τους παίκτες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, τα κοpιτσάκια της οικογένειας στεναχωρήθηκαν πολύ όταν έφυγαν οι αθλητές, ενώ το ένα έκλαιγε συνέχεια.

Η απρόοπτη συνάντηση συγκίνησε και τους αθλητές και όλοι μαζί έγιναν μια μεγάλη αγκαλιά...



Πριν γίνουν όλα τα παραπάνω, η ατάκα του Δημήτρη Αλεξάνδρου στο αγώνισμα της Δευτέρας "Αν δεν μπορείς, γίνε τατουατζής" συζητήθηκε στη βίλα.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, έχοντας και την υποστήριξη της Αποστολίας Ζώη, είπε ότι δεν είχε να κάνει με το Γιώργο Μαυρίδη και ότι είναι μια φράση που χρησιμοποιείται στην Ελλάδα. Ωστόσο οι εξηγήσεις τους μάλλον δεν... έπεισαν.