Breaking News

Nomads (Επ. 29/10/2017): Μετακινήθηκε στον Ωκεανό και ξέσπασε ο Πίντζης - Στη βίλα η Φωτιά (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τη διπλή αποχώρηση στο προηγούμενο επεισόδιο - την αποχώρηση της Ευαγγελίας Πλατανιώτη, μετά από μονομαχία με την Όλγα Πηλιάκη και την αναγκαστική αποχώρηση του Νικόλα Παπαδόπουλου, λόγω τραυματισμού - οι παίκτες της Φωτιάς ειδοποιήθηκαν ότι πρέπει να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους (άνδρα), για να μετακινηθεί στον Ωκεανό.

Ο λόγος της απρόοπτης εξέλιξης δεν ήταν άλλος από το να διατηρηθεί η αριθμητική ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Για να δείτε ολόκληρο το επεισόδιο 21 της Κυριακής 29 Οκτωβρίου πατήστε ΕΔΩ

Στην ψηφοφορία όλοι οι παίκτες από την ομάδα της Φωτιάς ψήφισαν τον Μάνο Πίντζη, καθώς όπως είπαν τον θεωρούν λιγότερο δυνατό αγωνιστικά σε σχέση με τους υπόλοιπους άνδρες της ομάδας.



Ο Μάνος Πίντζης έδειξε απογοητευμένος με την απόφαση, ωστόσο τη δέχτηκε και χαιρέτησε τους πρώην, πλέον, συμπαίκτες του.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν άντεξε, τη στιγμή που τον χαιρετούσε και ξέσπασε σε κλάματα. Αργότερα είπε μπροστά στην κάμερα:

«Ένας σπουδαίος πατέρας, φίλος και ένας σπουδαίος συμπαίκτης. Δυστυχώς θα κληθώ να είμαι αντίπαλός του, αλλά χαίρομαι που είναι μέσα στο παιχνίδι και θα τη ζήσουμε αυτή την εμπειρία από διαφορετική σκοπιά».



Από την άλλη ο Μάνος Πίντζης, αν και δεν είπε τίποτα μπροστά στους παίκτες της Φωτιάς, όταν ενώθηκε με την ομάδα του Ωκεανού εξέφρασε την απογοήτευσή του. 

«Αυτή την επιλογή της ομάδας μου δε νομίζω ένα λογικό άτομο να τη δεχόταν νορμάλ. Σου δημιουργεί άσχημα συναισθήματα, κυρίως απογοήτευση. Ήταν ξαφνικό αυτό που έπεσε στο κεφάλι μου. Δεν τους ένoιαξε καθόλου... το αισθάνθηκα αυτό... Πιστεύω ότι στεναχωρήθηκαν κάποια μέλη της ομάδας μου... αυτό το είδα πάρα πολύ καθαρά και στην Αποστολία (Ζώη) και στον Δημήτρη (Αλεξάνδρου)» είπε στην κάμερα και πρόσθεσε μπροστά στους καινούργιους συμπαίκτες του:

«Αισθάνομαι απογοητευμένος και έχω ¨σκυλιάσει". Λέω θα πέσουν σώματα. Θα τους "ροκανίσω" στα αγωνίσματα».



Στο αγωνιστικό κομμάτι του ριάλιτι επιβίωσης του Ant1, οι δυο ομάδες έδωσαν μάχη για την Επικράτεια.

Η ομάδα της Φωτιάς κατάφερε να νικήσει κι έτσι άφησε την παραλία και πήγε στη βίλα.

Από την άλλη οι Νομάδες του Ωκεανού, μετά την εβδομάδα που πέρασαν στη βίλα, που ήταν και η μοναδική από την έναρξη του Nomads, επέστρεψαν στην παραλία.