Breaking News

Nomads (3/10/2017): Επικό αγώνισμα - Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Τραυματίστηκε ο Αλεξάνδρου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με ένα εξουθενωτικό αγώνισμα αναδείχτηκαν οι δύο πρώτοι προτεινόμενοι προς αποχώρηση στο Nomads, στο επεισόδιο της Τρίτης. Στον πρώτο αγώνα νίκησε η ομάδα Ωκεανός και εξασφάλισε την ασυλία.

Το ίδιο αγώνισμα επαναλήφθηκε ανάμεσα στις άλλες δύο ομάδες. Η ομάδα Φωτιά κατάφερε να πάρει τη νίκη και έτσι οι πρώτοι δύο υποψήφιοι αναδείχτηκαν από την ομάδα Ζούγκλα στο συμβούλιο που ακολούθησε.

Να σημειωθεί ότι στον δεύτερο αγώνα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τραυματίστηκε σοβαρά από το τεράστιο κουτί του αγώνα, που έπεσε στο πόδι του.

Επίσης, την τρέχουσα εβδομάδα ο Μιχάλης Ζαμπίδης είναι ο αρχηγός στην ομάδα Ωκεανός, ενώ της Φωτιάς ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και της Ζούγκλας ο Λευτέρης Παρασκευάς (βίντεο που ακολουθεί).


Ψηφοφορία Ζούγκλας: Τον πρώτο παίκτη πρότεινε ο αρχηγός Λευτέρης Παρασκευάς και είναι ο Φώτης Φιλιππόπουλος. Η Εύη Ιωαννίδου είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση, μετά από ψηφοφορία των παικτών.

Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση θα αναδειχτεί την Τετάρτη, μετά από αγώνα των ομάδων Ωκεανός και Φωτιά.

Προβολή: Nomads (Επεισόδιο 2 - 3/10/2017)

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο 2 στο παραπάνω link του Ant1. Το κανάλι κατέβασε τις τελευταίες ώρες τα περισσότερα βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο youtube για το δεύτερο επεισόδιο.