Breaking News

Πασίγνωστη τραγουδίστρια χώρισε και επέστρεψε (;) στον πρώην της (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η τραγουδίστρια χώρισε πρόσφατα και φέρεται να βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του πρώην της, επίσης τραγουδιστή. Έτσι κι αλλιώς τα μέσα ασχολούνταν πάντα με το τι συμβαίνει μεταξύ τους, παρά με τη σχέση του καθενός χωριστά.

Ο λόγος για την 25χρονη Selena Gomez και τον 23χρονο Justin Bieber. Σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται δημοσίευμα της Δευτέρας του περιοδικού People, η όμορφη Selena χώρισε με τον  Καναδό τραγουδιστή The Weeknd, μετά από 10 μήνες σχέση.

Νέο δημοσίευμα της βρετανικής online εφημερίδας, που επικαλείται αυτή τη φορά το TMZ, υποστηρίζει ότι ήρθε και πάλι κοντά με τον πρώην της, Justin Bieber, με τον οποίο πέρασαν μαζί την Κυριακή, στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.


Λέγεται ότι αφορμή για να πλησιάσουν ξανά ο ένας τον άλλο στάθηκε η ανησυχία του Bieber, μετά την πρόσφατη αποκάλυψη της 25χρονης, ότι έκανε επέμβαση για μεταμόσχευση νεφρού, με δότρια μια φίλη της.

Ωστόσο, οι νέες επαφές με τον Bieber φαίνεται να προκάλεσαν προστριβή με την οικογένειά της. Πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας είπε ότι: «Ο Justin είναι ένας άθλιος άνθρωπος και δεν θα γίνει ποτέ αποδεκτός από εμάς».

Φωτογραφία του TMZ τους δείχνει μαζί σε μακρινό πλάνο. Η συνάντησή τους, στο σπίτι του Bieber, είναι η τέταρτη τις τελευταίες εβδομάδες.

Από την άλλη, πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας ξεκαθάρισε ότι δεν συμβαίνει κάτι περισσότερο: «Η Selena προσπαθεί απλά να έχει καλές σχέσεις με τον Justin μετά την ασθένειά της. Είναι καλά, πλέον, μετά τη χειρουργική της επέμβαση» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.