Breaking News

Τσιάρτας: «Ο Θεός έπλασε τον Αδάμ και την Εύα»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι πρόσφατες αναρτήσεις του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Βασίλη Τσιάρτα στο Facebook, με αφορμή τη διάταξη αλλαγής φύλου από τα 15 έτη, προκάλεσαν πλήθος σχολίων με ποικίλες αντιδράσεις.

Αρχικά είχε γράψει πριν δύο μέρες: «Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. Υ. Γ Νομιμοποιήστε κ τους παιδόφιλoυs να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα»


Χθες αναφέρει σε δύο νέες αναρτήσεις του:

«Σχετικά με κάποιους που μου στέλνουν μηνύματα στο inbox μου χωρίς να είναι φίλοι μου κ μου λένε τι πρόβλημα έχω με τους gay κ τα ομόφυλα ζευγάρια έχω να τους πω το εξής: Ο καθένας μπορεί να έχει τις προτιμήσεις του είτε άντρας είτε γυναίκα κ το σέβομαι απόλυτα. Για μένα όμως ζευγάρι είναι μόνο ένας άντρας κ μια γυναίκα , οι υπόλοιποι είναι ΑΠΛΑ ΜΑΖΙ. Όσους γάμους όσες παρελάσεις κ οτιδήποτε άλλο κάνουν δε πρόκειται να το δεχθώ ως φυσιολογικό. Με ξεπερνάει βέβαια το ότι θέλουν να έχουν κ παιδιά όπως επίσης κ το να βγαίνουν δημόσια να το επιδεικνύουν . Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι θέλει. Κ αυτά τα ότι όποιος δε συμφωνεί είναι ρατσιστής κ διάφορες τέτοιες αηδίες να πάνε να τα πούνε αλλού. Υπάρχει πέρα απ´την αισθητική του κάθε ανθρώπου κ η αξιοπρέπεια. Ο θεός έπλασε τον Αδάμ κ την Εύα. Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση.»


«Βιαστήκατε κάποιοι να παρερμηνεύσετε την αναφορά που έκανα για τους παιδόφιλους με αφορμή την αλλαγή φύλου απ´τα 15. Φυσικά κ δεν γίνεται σύγκριση άπλα με την φόρα που έχουν πάρει κ νομιμοποιούν τα διάφορα αφύσικα μένει να δούμε κ αυτό με τους παιδόφιλoυs.»