Breaking News

Βάσω Λασκαράκη: «Είχαν πυκνώσει τα σύννεφα στο γάμο μας...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στο Down Town Κύπρου παραχώρησε η Βάσω Λακαράκη, η οποία μίλησε και για το χωρισμό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, έπειτα από τέσσερα χρόνια γάμου και 8,5 χρόνια σχέσης.

Οι δυο τους, έχοντας ως προτεραιότητα την κόρη τους, χειρίστηκαν το χωρισμό τους με διακριτικό τρόπο, μέσω της κοινής τους ανακοίνωσης, γεγονός που δεν έδωσε αφορμή να υπάρξουν " κίτρινα" δημοσιεύματα, που πιθανώς να τους έφερναν σε δύσκολη θέση ή να τους ενοχλούσαν.

Η όμορφη ηθοποιός, που είναι εμφανώς  ανανεωμένη και λαμπερή το τελευταίο διάστημα και πρόσφατα γιόρτασε τα 38α γενέθλιά της, είπε, μεταξύ άλλων, στο περιοδικό:

«Μαζεύονται πάντα κάποια σύννεφα στις σχέσεις, είτε έχεις παιδιά είτε δεν έχεις και ιδιαίτερα όταν οι σχέσεις αυτές έχουν διάρκεια κάποιων χρόνων. Κάποιες φορές, λοιπόν, φυσάνε ωραία αεράκια και τα σύννεφα αυτά απομακρύνονται, αλλά κάποιες φορές τα σύννεφα πυκνώνουν κι αρχίζει να βρέχει... κάποιες φορές πολύ, κάποιες φορές λιγότερο. Στο δικό μας γάμο, λοιπόν, έβρεξε αρκετά τους τελευταίους δύο μήνες. 

Από την άλλη, επειδή δεν ήμασταν ποτέ ένα ζευγάρι που του άρεσε να προκαλεί και να είναι εκτεθειμένο για τους λάθος λόγους, ίσως να μην υπήρχε ούτε η επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού, αν δεν ξεκινούσε η σεζόν και κάποιες δουλειές έπρεπε να προβληθούν και στο θέατρο και στην τηλεόραση. Δεν μπορούσαμε να βγαίνουμε σε συνεντεύξεις και να υποκρινόμαστε ότι όλα είναι τέλεια.

Η ζωή μου έχει αλλάξει και είναι λογικό. Δεν είναι εύκολο αυτό το στάδιο, καθόλου εύκολο, αλλά δεν τελειώνει η ζωή μ' ένα χωρισμό. Κάθε τέλος είναι και μια καινούρια αρχή».

Όσο για τη φωτογράφιση στο περιοδικό... «Είναι η πιο σeξι φωτογράφιση, δεν την έχω ξαναδεί πιο σeξι τη Βάσω» σχολίασε η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Επιτέλους Σαββατοκύριακο".