Breaking News

Αλεξία Μπακογιάννη: «Ξαναζείς το φόβο και τον τρόμο... Έκλεισα την τηλεόραση...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Ξαναγίνεσαι 13 χρονών. Ξαναζείς όλο αυτό το φόβο και τον τρόμο. Νομίζω είναι και ο στόχος τους. Ξαναζείς όλο αυτό το μίσος και το θυμό και την αγριάδα μέσα στην οποία μεγάλωσες, την οποία προσπάθησες ανά καιρούς να παλέψεις και να την αντιμετωπίσεις....» είπε, μεταξύ άλλων, η Αλεξία Μπακογιάννη στον ΣΚΑΪ, αναφερόμενη στη διήμερη άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ο πατέρας της Παύλος Μπακογιάννης δολοφονήθηκε από την τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» στις 26 Σεπτεμβρίου 1989.

«Εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις βάλει όλα πίσω και μπορείς κάπως να προχωρήσεις τη ζωή σου, με την οικογένειά σου, γίνεται αυτό που έγινε προχθές. Και δεν κλείνει ο κύκλος ποτέ...» πρόσθεσε η κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη.

Και συνέχισε: «Επειδή τα δικά μου παιδιά είναι πιο μικρά από του Κώστα (Μπακογιάννη) τους έκλεισα την τηλεόραση. Τους έχω απαγορεύσει αυτές τις δύο μέρες να δουν τηλεόραση, γιατί η πραγματικότητα είναι ότι δεν ξέρω τι να τους πω και αυτά που έχω να τους πω, δεν θέλω να τους τα πω. Δε θέλω να γεμίσω την καρδιά τους με ένα νέο μίσος».

Είπε, επίσης, ότι χθες διηγήθηκε στο γιο της μια ιστορία του Χάρι Πότερ και του εξήγησε ότι η αγάπη της μαμάς του προστάτεψε το μικρό μάγο.

Τότε ο γιος της, τη ρώτησε: «Εσύ δεν αγαπούσες πολύ τον μπαμπά σου; Η δική σου αγάπη γιατί δεν τον προστάτεψε;»

Δείτε στο βίντεο όσα είπε στο Γιώργο Αυτιά.