Breaking News

Ο Γιώργος Παπαδάκης στο «Late Night» (14/11/2017): Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την αδερφή του

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Καλεσμένος στο πλατό του «Late Night» ήταν το βράδυ της Τρίτης 14 Νοεμβρίου ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος μίλησε για όλα στο Γιώργο Λιάγκα.

Ανάμεσα στα όσα είπε, συγκλόνισε η εξομολόγηση που έκανε για την αδερφή του. Ο δημοσιογράφος είχε αναφερθεί στην αδερφή του και μέσα από την εκπομπή του, τον περασμένο Απρίλιο. Μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Όταν γεννήθηκε η αδερφή μου πήγαινα 6η Δημοτικού. Το έκρυψα δύο χρόνια ότι η αδερφή μου έχει σύνδρομο Down. Δούλευα και από τα λεφτά που έπαιρνα το 90% πήγαινε στο σπίτι. Τα υπόλοιπα, το 10%, τα κρατούσα εγώ. Τα μάζεψα, τα μάζεψα, τα μάζεψα και είπα στον πατέρα μου και στη μάνα μου ότι θέλω να κάνω ένα πάρτι. Και έκανα πάρτι για να παρουσιάσω την αδερφή μου στους συμμαθητές μου και στους φίλους μου.

Και πήγαινα 3η Γυμνασίου όταν οι φίλοι μου, οι συμμαθητές μου είδαν το Μαράκι. Θα πρέπει να πω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συμμαθητών μου είχε μια εκπληκτική συμπεριφορά και αυτό είναι ένα θέμα, που μου έχει μείνει στο μυαλό μου... το πόσο την αγκάλιασαν, το πόσο όμορφα της φέρθηκαν, όχι μόνο εκείνο το βράδυ, αλλά και όλα τα υπόλοιπα βράδια».

Δείτε στο βίντεο του Ant1 ολόκληρη τη συνέντευξη.