Breaking News

Γιώργος Τράγκας και Νατάσα Καλογρίδη στο «Late Night» (8/11/2017)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκε στο «Late Night» το Γιώργο Τράγκα και  τη Νατάσα Καλογρίδη. Δείτε στα βίντεο του Ant1 ολόκληρες τις συνεντεύξεις τους.

Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις ο Γιώργος Τράγκας μίλησε για όλα, ενώ αποκάλυψε τους λόγους που έφυγε από τον Real.

Ο δημοσιογράφος τόνισε ότι μιλάει κανονικά με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ενώ πρόσθεσε ότι δεν τον "έφαγε" ο Μητσοτάκης. Μεταξύ άλλων, είπε: «Έφυγα για τρία πράγματα. Το πρώτο ήταν ότι ήμουν πολύ ακριβός, σε μια περίοδο κρίσης. Το δεύτερο ήταν ότι έπρεπε να έχω έναν αριθμό μαγνητοφωνημένων εκπομπών ή μεταδιδόμενων από το εξωτερικό, το οποίο έπρεπε να το κάνω και το έκανα καλά. Το τρίτο ήταν το πολιτικό...».


Η Νατάσα Καλογρίδη, με το ιδιαίτερο στυλ και την έντονη προσωπικότητά της, μοιράστηκε την εμπειρία της και μας έδωσε τη δική της οπτική για όσα συνέβησαν στο Nomads.

Όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή δεν έδωσε σαφή απάντηση για το αν έγινε σeξ μεταξύ παικτών στο Παλαουάν, ενώ απέφυγε να αποκαλύψει την προτίμησή της, σχετικά με το ποιος θέλει να κερδίσει στο ριάλιτι επιβίωσης του Ant1.