Breaking News

Γκουντάρας - Κάκκαβα: Η συγκλονιστική εξομολόγησή τους για τη δεύτερη εγκυμοσύνη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz φιλοξένησε σήμερα στο πλατό του Πρωινού η Φαίη Σκορδά. 

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα, που δεν σταμάτησαν να πειράζονται μεταξύ τους, όπως συνήθως, μίλησαν, μεταξύ άλλων, για τη ζωή τους και τα παιδιά τους, ενώ αποκάλυψαν πώς γνωρίστηκαν.

Επίσης, αναφέρθηκαν στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν όταν η Νάταλι Κάκκαβα έμεινε έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

«Εγώ δεν ήθελα να κάνω δεύτερο παιδί, γιατί ένιωθα πολύ κουρασμένη. Ο Γρηγόρης με πίεσε πάρα πολύ. Με το δεύτερο αγοράκι μας περάσαμε πραγματικά δύσκολες στιγμές, δεν τα έχουμε πει ποτέ όλα αυτά» είπε η Νάταλι Κάκκαβα.

«Πήγαμε στον 8ο μήνα για εξέτασης ρουτίνας και μας είπε ο γιατρός πολύ κυνικά ότι "Υπάρχει ανεπάρκεια πλακούντα και πρέπει να φανείτε δυνατοί. Το παιδί δεν μεγαλώνει μέσα στην κοιλιά της μάνας". Εκεί αρχίζεις και κλαις και λες "τώρα τι διαχείριση κάνω". Μας είχε πει ότι οι μεγαλύτερες πιθανότητες ήταν να γεννηθεί και να μείνει 3 μήνες στη θερμοκοιτίδα. Σταμάτησε η Ναταλί τη δουλειά και την τάιζα πρωτεΐνη όλη μέρα» εξήγησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Ήταν 1.320 γραμμάρια τότε ο Μάρκος μου, ενώ έπρεπε να είναι κοντά στα δύο κιλά. Είχα πολύ στενή παρακολούθησε, πηγαίναμε κάθε εβδομάδα για μέτρηση. Τελικά γεννήθηκε 2,5 κιλά» πρόσθεσε η Κάκκαβα.

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησαν στη Φαίη Σκορδά.