Breaking News

«Η Αλίκη ζούσε με ένα καρότο για να χωράει στα ρούχα της... Η Τζένη μαγείρευε στο θέατρο...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Τάσος Κωστής μίλησε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής "Επιτέλους Σαββατοκύριακο" και αναφέρθηκε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και στην Τζένη Καρέζη, όπως και στη σχέση που είχε με τις δύο πιο δημοφιλείς ηθοποιούς στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός είπε:

«Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τους πρωταγωνιστές, τους... αναμφισβήτητους πρωταγωνιστές. Ιδιαίτερα με την Αλίκη, που ήταν ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, σκληρός, όσον αφορά το πόσο σκληρά δούλευε, όπως και με την Τζένη Καρέζη.  Ήταν δύο διαφορετικές γυναίκες. Βάζω και τη Τζένη, γιατί θέλω να τις βάζω μαζί, μ' αρέσει.   

Η Αλίκη καθόταν και σ' έκανε να την εpωτευτείς. Η Καρέζη ήταν σαν και μένα περίπου... καθαρός, αυτό είμαι... άμα σ' αρέσω ή δε σ' αρέσω. Ή σε "πήγαινε" ή όχι.

Η Αλίκη δεν είχε τέτοια. Εpωτοτροπούσε με τους πάντες, με την καλή έννοια. Εγώ πέρασα υπέροχα μαζί της. Τότε ζούσε με ένα καρότο και την καρδιά ενός μαρουλιού για να χωράει στα ρούχα της. Κάθε μέρα με ρωτούσε τι έφαγα. Κατέβασα κι εγώ τους τσελεμεντέδες και κάθε μέρα έκανα άλλο φαγητό. Και της άρεσε. "Αχ χόρτασα, με πάχυνες", μου είπε.

Αυτό που δεν ήθελε η Αλίκη ήταν να πηγαίνω σπίτι της. Με πρόσεχε, μου έλεγε "Εσύ έχεις οικογένεια, κάτσε σπίτι σου, μην έρχεσαι". Πήγαινα, αλλά δεν ήταν αυτό το καθημερινό της παρέας. Η Αλίκη δεν κοιμόταν το βράδυ, ήθελε παρέα. 

Η Τζένη μαγείρευε στο θέατρο, στις πρόβες. Έμπαινα και καταλάβαινα τι φαγητό είχε μαγειρέψει. Έφερνε το φαγητό, το ταψί, το έβαζε στο φούρνο και το μαγείρευε. Με την Τζένη πάχυνα, τρώγαμε καλά.»