Breaking News

Kim Kardashian - Kanye West: Πωλήθηκε 17,8 δολάρια το σπίτι τους στο Bel Air (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πρόκειται για το αρχοντικό της Kim Kardashian και του Kanye West στο Bel Air, το οποίο αγόρασαν για 9 εκατομμύρια δολάρια το 2013 και έχει πλέον νέο ιδιοκτήτη, καθώς πωλήθηκε έναντι του επιβλητικού ποσού ύψους 17,8 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται δημοσίευμα του TMZ.

Η νέα ιδιοκτήτρια είναι η Ουκρανή Marina Acton που εδρεύει στο Silicon Valley (φωτογραφία κάτω) και είναι ιδρύτρια της φιλανθρωπικής δράσης Marina Acton Charity Fund. Σε δηλώσεις της στο TMZ χαρακτήρισε το νέο απόκτημά της «δημιουργικό και εμπνευσμένο».


Σύμφωνα με τη Daily Mail η συμφωνία ολοκληρώθηκε πριν τέσσερις ημέρες. Σημειώνεται ότι μετά την αγορά του σπιτιού, το 2013, η Kim Kardashian και ο Kanye West είχαν ξοδέψει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για ανακαινίσεις.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η οικογένεια δεν είναι έτοιμη να μετακομίσει 20 μίλια πιο μακριά, στο σπίτι τους στο Hidden Hills, που βρίσκεται, επίσης, στην Καλιφόρνια, καθώς είναι ακόμη υπό κατασκευή.


Όσον αφορά το ζευγάρι, που έχει ήδη δύο παιδιά, τον ενός έτους Saint και την 4χρονη North, είναι σχεδόν... βέβαιο ότι περιμένει και τρίτο παιδί, περίπου τον Ιανουάριο, μέσω παρένθετης μητέρας.








Πηγή: Daily Mail