Breaking News

Ο Π. Κωστόπουλος στο «Late Night» (28/11/17): Η οικονομική καταστροφή και το σχόλιο για τη σχέση της Μπαλατσινού

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Καλεσμένος στο "Late Night" ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος το βράδυ της Τρίτης 28 Νοεμβρίου. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε από το Γιώργο Λιάγκα για τις οικονομικές απώλειες που είχε, αλλά και για τη Τζένη Μπαλατσινού και τη σχέση της με τον Βασίλη Κικίλια.

Για την οικονομική του καταστροφή είπε:

«Όταν ήρθε η κρίση, το πρώτο πράγμα που κόβεται στον Τύπο είναι η ζωή του, είναι η διαφήμιση - εμείς ζούμε από διαφήμιση - και διαφήμιση όχι κρατική. Εκεί που έκανα εγώ τεράστια μ@@@ και λάθος είναι ότι όταν μία εταιρία πηγαίνει κακά και πρόκειται να φαλιρίσει, να κλείσει... δεν βάζεις τα λεφτά σου, βάζεις τα λεφτά της εταιρίας  και κάποια από τα δικά σου.

Εγώ ηλιθιωδώς και επειδή ζούσα σε ένα σύννεφο ότι "εγώ δεν μασάω μία και να τα χάσω, θα τα ξαναφτιάξω", τα έχωσα όλα και έμεινα στον άσσο. Έχωσα περίπου 30-35 εκατομμύρια μαζί με τα σπίτια. Και λέω ότι αυτό το έγκλημα που έκανα και για τα παιδιά μου και για μένα, δεν πρέπει να το ξανακάνει ποτέ κανένας. Αισθάνθηκα ντροπή, αισθάνθηκα ότι απέτυχα, αισθάνθηκα ότι έκανα μ@@@, αισθάνθηκα τα πάντα και ακόμα τα αισθάνομαι».

Για τη Τζένη Μπαλατσινού: «Ο κάθε άνθρωπος φτιάχνει τη ζωή του πάλι από την αρχή. Το γεγονός ότι πέρασαν τέσσερα χρόνια για να συμβεί κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι και οι δύο είχαμε τη σκέψη στο μυαλό και οτιδήποτε άλλο. Από εκεί και πέρα το πώς φτιάχνεις τα παιδιά σου και το πώς είναι και οι δύο, δεν έχω καμία αμφιβολία σε σχέση με το πώς το διαπράττει η Τζένη. Mιλάμε, ξέρουμε και όλα είναι μια χαρά σε σχέση με τα παιδιά μου».

Δείτε στο βίντεο του Ant1 ολόκληρη τη συνέντευξη.