Breaking News

Nomads (Επ. 5/11/17): Στη Φωτιά ο νέος παίκτης - Η ομάδα που κέρδισε τον αγώνα επικράτειας (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο νέος παίκτης έκανε την εμφάνισή του στο Παλαουάν στο επεισόδιο της Κυριακής. Πρόκειται για τον 35χρονο Λευτέρη Χατζηιωάννου, γνωστό personal trainer στην Κύπρο.

Ο Χατζηιωάννου εξέφρασε από την αρχή και την προτίμησή του στους παίκτες, τονίζοντας ότι συμπαθεί περισσότερο τη Βασιλική Μιλλούση και τον Μιχάλη Ζαμπίδη.

Για να δείτε ολόκληρο το επεισόδιο 26 της Κυριακής 5 Νοεμβρίου πατήστε ΕΔΩ

Πρόσθεσε, επίσης, ότι δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.


Στους παίκτες του Ωκεανού δόθηκε η δυνατότητα να κρατήσουν το νέο παίκτη και να στείλουν έναν συμπαίκτη τους στους  Νομάδες της Φωτιάς.

Ο Μάνος Πίντζης δήλωσε ότι σε περίπτωση που τον επιλέξουν να πάει στην αντίπαλη ομάδα, θα αποχωρήσει οικειοθελώς και θα επιστρέψει στην Ελλάδα.



Τελικά οι παίκτες του Ωκεανού επέλεξαν να μην κρατήσουν τον Λευτέρη Χατζηιωάννου, ο οποίος πήγε στην ομάδα της Φωτιάς. Μάλιστα, αρνήθηκε το δικαίωμα που έχει για ασυλία την πρώτη εβδομάδα και η παραγωγή έκανε δεκτό το αίτημά του.



Στον αγώνα για την επικράτεια που ακολούθησε η ομάδα της Φωτιάς, ενισχυμένη με τον Λευτέρη Χατζηιωάννου, κατάφερε να νικήσει και παρέμεινε στη βίλα, ενώ οι Ωκεανοί επέστρεψαν για ακόμη μία εβδομάδα στην παραλία.

Πριν ξεκινήσει το αγώνισμα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έστειλε τις ευχές του στο γιο του στην Ελλάδα, που είχε γενέθλια.

«Θέλω να πω "χρόνια πολλά" στο γιο μου, που είχε γενέθλια πριν δύο μέρες. Και επειδή ξέρω ότι είναι νωρίς και δεν έχει κοιμηθεί "Αναστάση μου σ’αγαπώ πολύ, χρόνια πολλά, να 'σαι γερός κι ευτυχισμένος"» είπε ο παρουσιαστής.