Breaking News

Nomads (Επ. 16/11/17): Αποχώρησε ο Ζαμπίδης - Δύσκολος ο τραυματισμός της Γαστεράτου (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αποχώρησε από το Palawan ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Kick Boxing. Στο επεισόδιο της Πέμπτης ο Μιχάλης Ζαμπίδης έχασε με 2-0 από το Λευτέρη Παρασκευά, ο οποίος κλήθηκε να τον αντιμετωπίσει, καθώς πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό σε σχέση με τους Μάνο Πίντζη, Βασιλική Μιλλούση και Δήμητρα Φραντζή.

Οι δύο παίκτες του Ωκεανού βρέθηκαν αντιμέτωποι αρχικά στο αγώνισμα Da Vinci, στο οποίο επικράτησε ο Παρασκευάς, ο οποίος πήρε με 5-2 και το δεύτερο αγώνισμα, που ήταν ένας στίβος μάχης που κατέληγε σε βολές σε καλάθι του μπάσκετ.

Για να δείτε ολόκληρο το επεισόδιο 35 της Πέμπτης 16 Νοεμβρίου πατήστε ΕΔΩ

«Ήταν ένα τεράστιο σχολείο αυτό, πολύ όμορφο. Η ενέργειά σας μου έδωσε πολύ ωραία ενέργεια αντίστοιχα. Πέρασα πολύ όμορφα, χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλους. Σας θαυμάζω, σας στέλνω την καλύτερή μου ενέργεια και να κάνετε υπερβάσεις γιατί το Nomads χρειάζεται υπερβάσεις» είπε ο Μιχάλης Ζαμπίδης πριν αποχωρήσει, απευθυνόμενος στους παίκτες των δύο ομάδων.



Όσον αφορά τη Μαντώ Γαστεράτου, επέστρεψε από το νοσοκομείο, όπου είχε πάει για εξετάσεις, λόγω τραυματισμού στο γόνατό της, ωστόσο ενδέχεται να αποχωρήσει.

Η Μαντώ είπε ότι περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων, όμως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την ενημέρωσε ότι:

«Τα πρώτα αποτελέσματα δεν είναι πολύ καλά. Θα περιμένουμε τις επόμενες ώρες να μας μας πούνε αν θα μπορέσεις να συνεχίσεις στο Nomads ή αν θα πρέπει να φύγεις για την Ελλάδα. Περιμένουμε την επίσημη διάγνωση. Υπάρχει μια μικρή βλάβη στο χιαστό και το μηνίσκο και, για να αποφύγεις ενδεχόμενο εγχείρησης, δεν θα πρέπει για αρκετό καιρό να πιέσεις το γόνατό σου. Περιμένουμε την τελική διάγνωση από το νοσοκομείο και από τον γιατρό, που έχουν το γενικό πρόσταγμα».

«Αν το μάθουμε αύριο θα πρέπει να σε φιλοξενήσουν οι Ωκεανοί στη βίλα για να είσαι ξαπλωμένη» πρόσθεσε ο παρουσιαστής.