Breaking News

Nomads (Επ. 21/11/17): Πρώτος μονομάχος o Πίντζης - Πήρε την ατομική ασυλία η Μιλλούση (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο που προβλήθηκε στον Ant1 το βράδυ της Τρίτης, η ομάδα των Ωκεανών ψήφισε τον πρώτο μονομάχο, καθώς τη Δευτέρα είχε χάσει στο αγώνισμα ασυλίας.

Πρώτος μονομάχος και υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Μάνος Πίντζης, που πήρε 3 ψήφους από Γιώργο Κατσινόπουλο, Βασιλική Μιλλούση και Μιχάλη Ζαμπίδη.

Στη συνέχεια ακολούθησε το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας της ομάδας των Ωκεανών στο οποίο νίκησε η Βασιλική Μιλλούση και απέφυγε έτσι τη διαδικασία της ψηφοφορίας των τηλεθεατών.

Για να δείτε ολόκληρο το επεισόδιο 38 της Τρίτης 21 Νοεμβρίου πατήστε ΕΔΩ

Στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού τέθηκαν οι:
Μιχάλης Ζαμπίδης, Λευτέρης Παρασκευάς, Γιώργος Κατσινόπουλος και Δήμητρα Φραντζή.

Ο παίκτης που θα πάρει τις λιγότερες θετικές ψήφους θα μονομαχήσει την Πέμπτη με τoν Μάνο Πίντζη και ο ηττημένος θα αποχωρήσει από το Palawan.

Σε δηλώσεις του αργότερα, μπροστά στην κάμερα, ο Μάνος Πίντζης πέταξε τα "καρφιά" του για τους αθλητές:

«Οι αθλητές πράγμα με επιδόσεις, δεν μπορούν να χωνέψουν την ήττα τους... από ποιους; από ανθρώπους της showbiz. Νομίζουν όλα είναι ένας δρόμος, ένα κατοστάρι ή όλα είναι ένα ρινγκ και πρέπει να ρίξουν μπουνιές. Δεν αφήνονται... πρέπει να αφεθούν, να ευχαριστηθούν τα παιχνίδια. Να νιώσουν τον εαυτό τους σαν παιδί και όχι σαν καταξιωμένοι αθλητές και να χαρούν τα παιχνίδια. Είναι δυνατόν να μην μπορούν να κουβαλήσουν ένα αβγό;».

Δείτε τα βίντεο.