Breaking News

Nomads (Επ. 31/10/2017): Πήρε την ατομική ασυλία η Αποστολία Ζώη (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Δευτέρας η Μαντώ Γαστεράτου είχε αναδειχθεί η πρώτη μονομάχος από την ομάδα της Φωτιάς, που θα διεκδικήσει την παραμονή της στο Nomads.

Το βράδυ της Τρίτης οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας έδωσαν μάχη για την ατομική ασυλία την οποία κατάφερε να πάρει τελικά η Αποστολία Ζώη, που θα αποφύγει την ψηφοφορία του κοινού.

Αντίθετα στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού τέθηκαν οι άλλοι παίκτες της ομάδας:  Δημήτρης Αλεξάνδρου, Νίκος Αναδιώτης, Γιώργος Μαυρίδης, Χριστίνα Κολέτσα, Κωνσταντίνος Οροκλός και Νατάσα Καλογρίδη.

Για να δείτε ολόκληρο το επεισόδιο 23 της Τρίτης 31 Οκτωβρίου πατήστε ΕΔΩ

Ο παίκτης που θα πάρει από το τηλεοπτικό κοινό τις λιγότερες θετικές ψήφους θα μονομαχήσει την Πέμπτη με τη Μαντώ Γαστεράτου και ο ηττημένος θα αποχωρήσει από το Παλουάν.



Νωρίτερα η Μαντώ Γαστεράτου είχε δεχτεί ένα γράμμα από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από την οικογένειά της και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, όταν άρχισε να το διαβάζει...



Από την άλλη, μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες της ομάδας του Ωκεανού, καθώς πήγαν στο ψαροχώρι και πούλησαν ψάρια στην τοπική αγορά, μαζί με την οικογένεια που τους φιλοξενούσε.

Οι παίκτες συγκινήθηκαν, όπως και τα παιδάκια της οικογένειας και όλοι μαζί έδειξαν να το διασκεδάζουν...