Breaking News

«Survival Secret»: Χαμός στο συμβούλιο από την επιστροφή Αϊβάζη - Αποχώρησε ο Ηλίας Δρούλιας (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επέστρεψε στην Κουρούτα ο Γιάννης Αϊβάζης, καθώς κατάφερε να νικήσει στα παιχνίδια που έγιναν στις Σεϋχέλλες και αναστάτωσε το συμβούλιο του «Survival Secret».

Ο Αϊβάζης είχε το δικαίωμα να πάρει ακόμη έναν παίκτη μαζί του, μεταξύ όσων συμμετείχαν στα παιχνίδια στις Σεϋχέλλες και επέλεξε τον Στάθη Λίτσα.

Επίσης, είχε το δικαίωμα να επιλέξει ομάδα και αποφάσισε να πάει στην αντίπαλη, δηλαδή στους "Αγωνιστές", εκεί όπου είχε αρνηθεί να μετακινηθεί και είχε αποχωρήσει οικειοθελώς. Στους "Αετούς" πήγε ο Στάθης Λίτσας.

Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας αντέδρασε έντονα στην επιστροφή του Αϊβάζη, καθώς δεν το θεώρησε δίκαιο και ακολούθησε ένταση μεταξύ των δύο παικτών. Στη συνέχει υπήρξε αντιπαράθεση του Αϊβάζη με την Πωλίνα Τριγωνίδου.

Υπενθυμίζεται ότι η Πωλίνα Τριγωνίδου από τους "Αετούς" ήταν να αποχωρήσει, όμως ο Κώστας Σόμμερ της είχε ζητήσει να επιλέξει έναν παίκτη από την ομάδα της, για να μετακινηθεί στην  αντίπαλη ομάδα. Η Πωλίνα επέλεξε τον Γιάννη Αϊβάζη ο οποίος αρνήθηκε και αποχώρησε οικειοθελώς, ενώ η ίδια παρέμεινε τελικά, αλλά πήγε στους "Αγωνιστές".



Όσον αφορά την αποχώρηση,  υποψήφιοι ήταν η Μαρία Ματσούκα και ο Ηλίας Δρούλιας από τους "Αετούς".

Το τηλεοπτικό κοινό έδωσε τις περισσότερες θετικές ψήφους στη Μαρία Ματσούκα κι έτσι ο Ηλίας Δρούλιας αποχώρησε από την Κουρούτα.