Breaking News

Από το πλατό στην πασαρέλα η Μπάγια Αντωνοπούλου: «Είμαι συγκινημένη. Ήταν η δουλειά του πατέρα μου...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μπάγια Αντωνοπούλου τα τελευταία χρόνια βγαίνει στον αέρα της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα", στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.

Πριν λίγες ημέρες η όμορφη δημοσιογράφος θυμήθηκε το ξεκίνημά της, καθώς περπάτησε στην πασαρέλα για χάρη της επιχείρησης της οικογένειάς της και συγκεκριμένα της μητέρας της, Κατερίνας, που είναι σχεδιάστρια μόδας και παρουσίασε την χειμερινή της συλλογή.

«Έχω μεγαλώσει στο χώρο της μόδας. Είναι μία δουλειά που δεν επέλεξα να κάνω γιατί μου ταίριαζε κάτι άλλο κι αυτό είναι η δημοσιογραφία. Αλλά λόγω ότι η μαμά έχει το ατελιέ θέλω να παρουσιάζω τα ρούχα της. Είμαι συγκινημένη, είμαι πολύ συναισθηματικά δεμένη μ' αυτό» είπε στην Τζοάννα Χριστοφόρου και στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά".

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Ήταν η δουλειά του πατέρα μου, το συνεχίζουμε εμείς και χαίρομαι που βάζω κι εγώ το δικό μου λιθαράκι σ' αυτό. Το μπαμπά μου τον έχουμε χάσει εδώ και 8 χρόνια. Ήμουν σχεδόν 20 χρονών».

Επίσης μίλησε και για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη, τον οποίο θεωρεί δεύτερη οικογένειά της, όπως είπε, ενώ δήλωσε ότι επιθυμεί να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια.

«Μ' αρέσει πολύ ο θεσμός της οικογένειας και τα παιδιά. Αυτό πρέπει να συμβαίνει όταν έχεις βρει τον κατάλληλο άνθρωπο. Εγώ ακόμα δεν είμαι σ' αυτή τη φάση. Εύχομαι όμως να τύχει και θα ήθελα να είμαι μικρή. Να τύχει σύντομα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο.