Breaking News

«Έμπαινα στο στούντιο και νόμιζα ότι θα με πυροβολήσουν. Πάθαινα κρίσεις πανικού...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για σημαντικές αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο έκανε λόγο ο Σταμάτης Μαλέλης, που παραχώρησε σήμερα συνέντευξη στο Πρωινό και στη Φαίη Σκορδά.

Ο Μαλέλης, που έφυγε στις αρχές της φετινής σεζόν από τη θέση του διευθυντή ειδήσεων του ΣΚΑΪ και είναι πλέον σύμβουλος ενημέρωσης στο κανάλι, τόνισε ότι φοβάται την κάμερα απέναντί του και ήταν και ο λόγος που έκανε "στροφή" και συνέχισε να εργάζεται πίσω απ' αυτήν.

Χαρακτηριστικά είπε για τις πρώτες του πολιτικές εκπομπές στον Ant1, την περίοδο 1990-91: 

«Έμπαινα μέσα στο στούντιο και νόμιζα ότι θα με πυροβολήσουν. Hθελα να έχω την πόρτα ανοικτή για να μπορώ να "δραπετεύσω", ήταν φοβερό αυτό που ένιωθα. Όταν ο αείμνηστος Μίνως Κυριακού μου είπε να κάνω εκπομπή πολιτική, νόμιζα ότι θα πεθάνω. Ήταν ένας και από τους λόγους που έφυγα τότε από τον Ant1.  Δεν μπορούσα να πάω να του πω ότι δεν θα κάνω καθημερινή εκπομπή, γιατί αυτός ο άνθρωπος με είχε πάρα πολύ ψηλά. 

Πάθαινα κρίσεις πανικού μπροστά στην κάμερα, δεν μπορούσα να την αντέξω. Ήταν μονόδρομος να πάω πίσω από τις κάμερες. Έπρεπε να γίνω καλός πίσω από τις κάμερες για να μπορέσω να συνεχίσω τη δουλειά μου, αλλιώς θα την έχανα».

Για το χώρο της τηλεόρασης είπε, μεταξύ άλλων: «Πιστεύω θα γίνουν πολύ σημαντικές αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο. Πάμε σε μία άλλη εποχή τηλεόρασης που "παντρεύεται" και με το διαδίκτυο».

Δείτε στο βίντεο όσα δήλωσε στη Φαίη Σκορδά.