Breaking News

Γρίφος το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1: Η επιστροφή Αρναούτογλου και το πρόσωπο - έκπληξη στο «DWTS»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μπορεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να βρίσκεται ακόμη στο μακρινό Palawan των Φιλιππίνων, ωστόσο το όνομά του παίζει δυνατά για το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του Ant1 για το 2018, το οποίο για την ώρα εξελίσσεται σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο παρουσιαστής δεν καλοβλέπει τη συνεργασία του με τον Νίκο Μουτσινά στο «Sunday live show» και ο Ant1 προσπαθεί να πείσει, σε έναν τελικό κύκλο συζητήσεων, τη Ζέτα Μακρυπούλια, ώστε να συμπράξει με τον φίλο της στην παρουσίαση του εν λόγω κυριακάτικου βραδινού σόου. 

Το γεγονός, όμως, ότι το κανάλι έχει ήδη ανακοινώσει για το 2018 το «Dancing with the stars», το θέμα της οικοδέσποινας μένει στον αέρα, καθώς αν η Ζέτα αναλάβει το «Sunday live show», δεν θα μπορεί να κάνει παράλληλα και το χορευτικό talent show. Στελέχη της διοίκησης του σταθμού βλέπουν στο πρόσωπο της Δέσποινας Βανδή την καλύτερη δυνατή επιλογή για να αναλάβει το «DWTS», επισημαίνει η εφημερίδα. Το μόνο που απομένει μεταξύ του καναλιού και της ερμηνεύτριας είναι να τα βρουν και στα οικονομικά.

Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι το κανάλι θα εντάξει στο πρόγραμμά του την παραγωγή «Βρείτε μου γυναίκα» («Bachelor» είναι ο τίτλος της ξένης βερσιόν του reality), το οποίο επιθυμεί να αναλάβει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Πρωταγωνιστής θα είναι ένας εργένης που θα αναζητεί σύντροφο ανάμεσα σε 10 υποψήφιες. 

Τέλος, από το στενό περιβάλλον του παρουσιαστή είπαν ότι θα «χτυπήσει» το 2018 και την επαναφορά του «The 2night show» στη late night ζώνη, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, αλλά και τη συνέχιση του ταξιδιωτικού μαγειρικού οδοιπορικού «My way» με τον Έκτορα Μποτρίνι. Βεβαίως, τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί, οπότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν και πάλι ανατροπές.

Πηγή: Espresso