Breaking News

Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία του γάμου τους (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στις 19 Μαΐου του 2018 θα παντρευτούν ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle. Η τελετή θα γίνει στο περίφημο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στον πύργο του Windsor. Η επίσημη ανακοίνωση έγινε την Παρασκευή από το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Όπως επισημαίνει η Daily Mail, το  ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί Σάββατο, ώστε να μπορέσουν περισσότεροι άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο να παρακολουθήσουν την τελετή από την τηλεόραση ή ακόμα και να πάνε στο Berkshire την ημέρα του γάμου τους.

Μία βασιλική πηγή δήλωσε στη Mail Online: «Αισθάνονται εξαιρετικά ευγνώμονες για τα μηνύματα υποστήριξης που έχουν λάβει από ανθρώπους από όλο τον κόσμο».

Ωστόσο η ημερομηνία του γάμου τους έχει "μπερδέψει" τους φιλάθλους, καθώς την ίδια ημέρα διεξάγεται ο τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας. Μάλιστα ο αδερφός του Harry, ο πρίγκηπας William, είναι ο πρόεδρος του θεσμού και δίνει πάντα το "παρών" στο Wembley.

Από την άλλη το γεγονός ότι το ζευγάρι δεν επέλεξε να παντρευτεί καθημερινή, δυσαρέστησε κάποιους Βρετανούς πολίτες, που ήλπιζαν σε μία επιπλέον... αργία.