Breaking News

Η Αποστολία Ζωή «έδωσε» τη Φραντζή και τον Κατσινόπουλο - Η μόλυνσή της από σταφυλόκοκκο (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τη μεγάλη νικήτρια του Nomads, Αποστολία Ζώη, φιλοξένησε σήμερα στο πλατό του Πρωινού η Φαίη Σκορδά.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης του Ant1 και για το πρόβλημα υγείας που αποκόμισε από τη συμμετοχή της, ενώ ξάφνιασε τους πάντες, καθώς επιβεβαίωσε ουσιαστικά ότι η Δήμητρα Φραντζή και ο Γιώργος Κατσινόπουλος ήρθαν πολύ κοντά στο Palawan.

Συγκεκριμένα, όταν η παρουσιάστρια ανέφερε ότι η Δήμητρα Φραντζή είπε πως η Αποστολία Ζώη την έπιασε κάποια στιγμή και ήθελε να την κάνει να εναντιωθεί με τον Γιώργο Κατσινόπουλο, απάντησε (από το 8:15 και μετά στο βίντεο):

«Εγώ τη Δήμητρα;... ειδικά τη Δήμητρα για τον Κατσινόπουλο; Για τον Κατσινόπουλο, τη Δήμητρα εγώ;... Αφού ξέρετε όλοι! Θα κάτσουμε τώρα να το πούμε... Εμείς το ξέραμε πριν από σας! Θα πήγαινα εγώ να μιλήσω στη Δήμητρα για τον Κατσινόπουλο; Τι λογική έχει; Είναι δυνατόν;».

Η τραγουδίστρια, επίσης, είπε ότι έχει μολυνθεί από σταφυλόκοκκο. Μάλιστα έβγαλε το παπούτσι της και έδειξε on air την πληγή που έχει. 


«Αυτό το αποκόμισα την τελευταία βραδιά. Αυτός είναι ένας σταφυλόκοκκος, που κρατάει 1 με 1,5 μήνα για να κλείσει η πληγή. Παίρνω ακόμα αντιβίωση» τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όσα είπε η Αποστολία Ζώη στο Πρωινό.