Breaking News

Η στιγμή που ο Αγγελόπουλος ρωτά τη Ντορέττα αν τα έχει με τον... Ντάνο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή "Εδώ" της Ντορέττας Παπαδημητρίου μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Μεταξύ άλλων, ο νικητής του Survivor αναφέρθηκε σε κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει για την παρουσιάστρια και θέλησε να δώσει διευκρινίσεις.

«Θέλω να τοποθετηθώ για μία δική μου απάντηση που αφορά εσένα. Είχα αφήσει να εννοηθεί κάτι, που έχει δύο ερμηνείες για κάποιους. Για μένα έχει μόνο μία ερμηνεία. Εκεί που είπα ότι μεγαλώνεις τα παιδιά μόνη σου... προφανώς δεν τα μεγαλώνεις μόνη σου, τα μεγαλώνεις κι εσύ και ο πατέρας τους. Και επειδή είχα την ευκαιρία το καλοκαίρι να τα γνωρίσω τα παιδιά, το θαυμάζω όλο αυτό γιατί το αποτέλεσμα είναι άψογο» είπε.

Και πρόσθεσε: «Διαβάζοντάς το δεν μου άρεσε εμένα, οπότε αυτό που θέλω να πω είναι ότι είσαι μια σύγχρονη μαμά που κάνεις πολύ καλή δουλειά, αλλά δεν την κάνεις μόνη σου, την κάνει και ο πατέρας τους. Επειδή γνώρισα τα παιδιά, τα είδα και ευτυχισμένα και πάρα πολύ καλά».

Ο Ντάνος τόνισε, επίσης, ότι τον ενοχλούν οι ερωτήσεις για τα προσωπικά του, ενώ όταν η Ντορέττα του ζήτησε να της κάνει μία ερώτηση.... τη ρώτησε «Τα έχεις με το Ντάνο;». «Δε μιλάω για τα προσωπικά μου» απάντησε με χιούμορ η παρουσιάστρια.

Ακόμη ο Αγγελόπουλος παραδέχτηκε ότι έχει συζητήσει με τον ΣΚΑΪ αλλά και τον Ant1. Όπως είπε με τον Ant1 συζήτησε για το Bachelor. «Είναι κάτι το οποίο θεωρώ ότι ίσως να μην είμαι πολύ άνετος όταν το κάνω. Ίσως κάτι άλλο να ήταν πιο ταιριαστό σε μένα. Οπότε, αν είναι να  κάνω κάτι το οποίο θα μου ταιριάζει, θα πρέπει να αισθάνομαι και καλά» σχολίασε για το Bachelor.

Να σημειωθεί ότι η συνέντευξη έγινε λίγο πριν οι δυο τους παρουσιάσουν στη Λευκωσία τα 13α «Time Out Eating Awards».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε στη Ντορέττα Παπαδημητρίου.