Breaking News

Καινούργιου: «Γύρισα σπίτι κι έκλαιγα. Οι φίλες μου έχουν κάνει παιδιά κι εγώ... » (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δηλώσεις μπροστά στην κάμερα της εκπομπής "Επιτέλους Σαββατοκύριακο" έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία εξομολογήθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια τους προβληματισμούς της για το θέμα το γάμου και της μητρότητας.

«Θα σκεφτόσουν να καταψύξεις τα ωάριά σου, όπως έχουν κάνεις διάφορες άλλες γνωστές ή άγνωστες Ελληνίδες;» τη ρώτησε ο Νίκος Γεωργιάδης και η παρουσιάστρια απάντησε:

«Θες να σου εξομολογηθώ κάτι που το λέω για πρώτη φορά; Ο γυναικολόγος μου, μου το έχει πει. Φέτος μου το είπε, γιατί κανονικά τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος, στα 32 χρόνια. Από τα 37 και μετά δεν είναι το ίδιο. Μέχρι τα 32 κανονικά μια γυναίκα πρέπει να το κάνει. Στην Αμερική μέχρι τότε το κάνουν. Όταν μου το είπε, εγώ του λέω "Τι λέτε;". 

Μου λέει "Κατερίνα το κάνουν πάρα πολλές κοπέλες, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, γιατί μετά θα μεγαλώσεις". 

Γύρισα σπίτι κι έκλαιγα και λέω "Θεέ μου, οι φίλες μου έχουν κάνει παιδιά, έχουν όλες τακτοποιήσει τις ζωές τους, κι εγώ μόνο δουλεύω... κι αυτή τη στιγμή μου λένε να καταψύξω τα ωάριά μου".

Εντάξει, είναι μια πρόταση ενός επιστήμονα, που την κάνει σε πάρα πολλές κοπέλες, που είναι και λογικό. Προς το παρόν έχω αρνηθεί, δεν ξέρω γιατί. Ίσως γιατί διαισθάνομαι ότι κάτι καλό θα συμβεί αυτή τη χρονιά στη ζωή μου. Ίσως επειδή ξέρω και μελετάω και τα άστρα και ξέρω ότι κάτι καλό θα συμβεί, οπότε γείωσα το γυναικολόγο. Προτίμησα τα άστρα από την επιστήμη.

Προς το παρόν δεν το σκέφτομαι... κακώς ίσως. Μπορεί του χρόνου τέτοια εποχή, αν ξανακάνουμε συνέντευξη, να σου πω "Νίκο το έκανα"».